Παλλήνη: «Το παιδί μου ακόμα κλαίει όταν μένει μόνο σε κλειστό χώρο»

Σε δίκη ο οδηγός και οι συνοδοί που ξέχασαν αγοράκι μέσα σε σχολικό

Δείτε στο βίντεο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» το χρονικό της υπόθεσης και τις νεότερες εξελίξεις.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθονται σήμερα ο οδηγός και οι δύο συνοδοί του σχολικού λεωφορείου, όπου το περασμένο καλοκαίρι, ξέχασαν για τέσσερις ολόκληρες ώρες ένα τρίχρονο αγοράκι. 

Μάνα τρίχρονου που το ξέχασαν στο λεωφορείο: «Ήταν δεμένος, έκλαιγε!»

Όπως είπε η μητέρα του παιδιού στον δημοσιογράφο Γιώργο Σόμπολο και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», το παιδί ακόμα και σήμερα βασανίζεται από τους φόβους του. 

«Όταν μένει μόνο του σε κλειστό χώρο, αρχίζει και κλαίει και με ζητάει», είπε. 

Οι δύο γονείς υποστηρίζουν πως η ανευθυνότητα των υπαλλήλων του παιδικού σταθμού, όπου πήγαινε το παιδί τους, έχει προκαλέσει μεγάλο ψυχολογικό πρόβλημα στο αγοράκι και έχουν απευθυνθεί σε ειδικούς για να βοηθήσουν τον μικρούλη να το αντιμετωπίσει. 

Δήλωσαν μάλιστα αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι χρειάζεται, ώστε να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι. 

Τι συνέβη την ημέρα που ξέχασαν το παιδί στο σχολικό 

Υπενθυμίζεται ότι ένα πρωί του περασμένου καλοκαιριού η μητέρα παρέδωσε όπως κάθε μέρα το παιδί στις συνοδούς του σχολικού για να το πάνε στον παιδικό σταθμό. 

Στις 11:30 η υπεύθυνη του σχολείου της τηλεφώνησε για να τη ρωτήσει αν ο μικρός ήταν άρρωστος και γι’ αυτό δεν πήγε στον παιδικό. 

Έντρομη η μητέρα τής είπε ότι το παιδί το είχε παραδώσει η ίδια στο σχολικό λεωφορείο στις 07:30 το πρωί. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία και έτρεξε στο σχολείο. 

Λίγο πριν φτάσει εκεί οι υπεύθυνοι του σταθμού την ενημέρωσαν ότι το είχαν αφήσει τεσσεράμισι ώρες μόνο του και δεμένο στο κάθισμα μέσα στο λεωφορείο. 

Οι γονείς εξοργισμένοι υπέβαλαν μηνύσεις εναντίον του οδηγού του σχολικού και των συνοδών και περιμένουν την απόφαση για να νιώσουν δικαίωση. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top