Πεύκη:«Έκλαψα πολύ και για το παιδί και περισσότερο για τη μητέρα»

Συγκλονίζει η μητέρα της άτυχης Ασπασίας

Σοκαρισμένη από την τραγωδία στην Πεύκη είναι μία άλλη μητέρα, η Σπυριδούλα Φατούρου που ανεβαίνει το δικό της Γολγοθά δίπλα στο κορίτσι της την Ασπασία, που έμεινε ανάπηρη όταν την πυροβόλησε ο ίδιος ο πατέρας της για να εκδικηθεί τη σύζυγό του. Για το σταυρό που σηκώνουν αυτές οι μητέρες μίλησε στο Star και την Τασούλα Παπανικολάου. 

Συγκλονίζει το μήνυμα της μητέρας της άτυχης Ασπασίας προς τη μάνα των δίδυμων αγοριών

Η πρώτη αντίδραση της Σπυριδούλας Φατούρου όταν έμαθε ότι η μητέρα στην Πεύκη πέταξε το παιδί από την ταράτσα ήταν να μπει στη ψυχολογία της, καθώς είναι και η ίδια μια μητέρα που σηκώνει το δικό της σταυρό. 

Τραγωδία στην Πεύκη: «Κοινωνούσε κάθε Κυριακή το κοριτσάκι της»

«Εξαρτάται από τα όρια του κάθε ανθρώπου πόσο μπορεί να αντέξει. Είναι από τα όρια κατά πόσο κάποιος μπορεί να στηρίξει μια τέτοια κατάσταση. Ο πόνος είναι ίδιος σε όλα τα απιδιά που έχουν προβλήματα», εξομολογείται στην κάμερα του Star η κα Σπυριδούλα.

Τραγωδία Πεύκη: «Δυστυχώς, δεν την πρόλαβα»

«Όταν δεν υπάρχει καμία μέριμνα, όταν δεν υπάρχει καμία φροντίδα κρατική, όταν δεν ξέρεις αν θα σου συμβεί κάτι, έχεις αφήσει στο παιδί σου σε καλά χεριά και όχι δεμένο, γιατί έχει βαριάς μορφής αυτισμό ή πεταμένο σε ένα κρεβάτι σαν τη δική μου κόρη. Όταν σκεφτείς τέτοια πράγματα, εννοείται ότι το μυαλό σου θα γυρίσει σαν μάνα», προσθέτει η μητέρα της Ασπασίας.

Τέλος, στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα δύναμης σε όλες τις μητέρες που τα παιδιά τους αντιμετωπίζουν αναπηρίες, «Η ελπίδα δεν πεθαίνει ποτέ, όμως, παρόλο που υπάρχουν και οι σκοτεινές στιγμές». 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top