Εξαφάνιση 37χρονου στον Βόλο: Εντοπίστηκε σήμα από το κινητό του

Σήμανε συναγερμός στις αρχές

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης του 37χρονου πατέρα στον Βόλο, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας, αφότου σχόλασε από τη δουλειά του. 

Θρίλερ στον Βόλο: Αγνοείται πατέρας δύο παιδιών

Νεότερες πληροφορίες που μετέδωσε ο Γιώργος Σόμπολος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» αναφέρουν πως εντοπίστηκε σήμα από το κινητό τηλέφωνο του 37χρονο, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός. 

Η σύζυγος του άνδρα ενημέρωσε μάλιστα τις αρχές πως το κινητό τηλέφωνο του συζύγου της ανοίγει με την νέα εφαρμογή «Face ID» που «διαβάζει» τα χαρακτηριστικά του προσώπου του κατόχου του. 

Το σήμα εντοπίστηκε στην περιοχή Σέσκλο του Βόλου, κοντά στην οποία βρίσκεται και το κατάστημα, όπου εργαζόταν ο 37χρονο, ως security. Εθελοντές και αστυνομικοί έχουν σπεύσει στο σημείο, ώστε να ερευνήσουν την περιοχή για ένα ίχνος του αγνοουμένου. 

Η σύζυγος και ο πατέρας του βρίσκονται στην ασφάλεια για να δώσουν πρόσθετες πληροφορίες που ενδεχομένως να βοηθήσουν στις έρευνες. 

Πάντως, οι συνάδελφοι του που ήταν και οι τελευταίοι που τον είδαν, είπαν στις αρχές ότι σχόλασε τη Δευτέρα στις 14:00 το μεσημέρι, έκατσαν μαζί και τα είπαν μέχρις τις 14:20 και μετά έφυγε ευδιάθετος για το σπίτι του. 

Δεν επέστρεψε όμως ποτέ στη σύζυγο και τα παιδιά του, που αγωνιούν για την τύχη του και περιμένουν ένα στοιχείο που θα τους οδηγήσει στα ίχνη του. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top