Πατέρας έστειλε στο νοσοκομείο συμμαθητή της δεκάχρονης κόρης του

Τον ξυλοκόπησε μέσα στο σχολείο-Υπέβαλαν μήνυση η διευθύντρια και η μητέρα

Εικόνες ντροπής εκτυλίχθηκαν στο 10ο δημοτικό σχολείο Αθηνών, όταν ο πατέρας μιας δεκάχρονης μαθήτριας ξυλοκόπησε και έστειλε στο νοσοκομείο, έναν συμμαθητή της κόρης της με καταγωγή από τις Φιλιππίνες. 

Σε βάρος του 53χρονου πατέρα σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση απλών σωματικών βλαβών από το Τμήμα Ασφάλειας Αμπελοκήπων. Η διευθύντρια του δημοτικού και η μητέρα του 11χρονου υπέβαλαν μήνυση  αλλά ο δράστης μετά την πράξη του εξαφανίστηκε για να αποφύγει το αυτόφωρο και δεν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς που τον αναζήτησαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό έγινε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, όταν στο σχόλασμα των μαθητών, ο πατέρας πλησίασε τον δεκάχρονο και τον χτύπησε. 

Το σημείο, όπου δέχθηκε επίθεση το παιδί από τον πατέρα της συμμαθήτριάς του

Όπως είπε στο star.gr o δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Κωνσταντίνου, ο μαθητής την περασμένη Πέμπτη έπαιζε μαζί με την κόρη του δράστη στο σχολείο. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού δημιουργήθηκε κάποια παρεξήγηση ανάμεσα στα παιδιά, ο πατέρας εκνευρίστηκε και χτύπησε το αγοράκι στο κεφάλι, παρουσία μαρτύρων. 

Το αγοράκι πήγε στο νοσοκομείο «Παίδων», ενώ διατάχθηκε και ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθεί αν το παιδί υπέστη απλές σωματικές βλάβες ή επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Η μητέρα του παιδιού και η διευθύντρια του σχολείου πήγαν αμέσως στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου έγινε καταγγελία για το περιστατικό. Ο δράστης τράπηκε σε φυγή και κρυβόταν για να αποφύγει το αυτόφωρο. 

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top