Νέα πτώση θερμοκρασίας από το βράδυ!

Σε ποιες περιοχές έρχονται χιόνια

Το πνεύμα των Χριστουγέννων φέρνει μαζί του και τα πρώτα κρύα του φετινού χειμώνα, με νέα πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Καιρός: Nέο ψυχρό μέτωπο φέρνει πτώση θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων ο καιρός

Το ψυχρό μέτωπο που βρίσκεται στη Βαλκανική Χερσόνησο κινείται νότια και θα διασχίσει τη χώρα μας από σήμερα το βράδυ μέχρι την Πέμπτη.

Σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες, η θερμοκρασία έχει πέσει 5 με 8 βαθμούς, ενώ μέχρι την Τετάρτη, η πτώση θα φτάσει τους 10 βαθμούς, ενώ η θερμοκρασία έπεσε στο.. μισό σε Φλώρινα, Κοζάνη και Καστοριά, σε αντίθεση με την προηγούμενη βδομάδα.

Άρχισαν οι αγορές ξυλείας και χριστουγεννιάτικων δέντρων

Οι Έλληνες καταναλωτές αγοράζουν οξιά, που βγάζει μεγαλύτερη φλόγα κα στοιχίζει 74ευρώ το χύμα και δρυ που κρατάει πιο πολύ και κοστίζει από 85. 

Τα έλατα, στη Θεσσαλονίκη, έφτασαν σε κεντρικούς δρόμους της πόλης. Οι τιμές τους κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα με πέρυσι, από 20ευρώ τα μικρά κα τα μεγάλα ανάλογα με το ύψος, μπορούν να φτάσουν μέχρι τα 50 ευρώ. 

Με το...τσουχτερό ποδαρικό του Δεκεμβρίου άνοιξε και η σεζόν για τους δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς

Το Καϊμακτσαλάν, ο Άγιος Αθανάσιος και το Πήλιο έχουν πλέον την τιμητική τους. Το πρώτο δυνατό κρύο έφερε περισσότερη δουλειά για τους επιχειρηματίες με έδρα τους χειμερινούς προορισμούς. Οι κρατήσεις γύρω από τα χιονοδρομικά αυξάνονται με την πληρότητα για τις γιορτές να φτάνει στο 70%.  

Υπάρχει μια μικρή αύξηση στην κινητικότητα των Σαββατοκύριακων, σίγουρα βοηθάει ο καιρός και το κρύο που έχει ξεκινήσει. 
Όσον αφορά τις γιορτές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, η πληρότητα φτάνει μέχρι και το 80%, με τις τιμές να παραμένουν σε οικονομικά επίπεδα.

Από την Πέμπτη και μετά η θερμοκρασία θα ξανανέβει, όχι όμως στα επίπεδα των προηγούμενων ημερών.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star.
  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top