Ηλιούπολη: Ιερέας επιτέθηκε στον δήμαρχο- Δεν επέτρεψε εργασίες χωρίς άδεια

Οδηγήθηκαν στο τμήμα - Δασάρχης: «Δεν υπάρχει καμία νόμιμη άδεια»

Προφήτης Ηλίας

Ένταση και παραλίγο σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν χθες το απόγευμα, στον Προφήτη Ηλία Ηλιούπολης μεταξύ του ιερέα της ενορίας και του δημάρχου. 

Ο ιερέας φέρεται να επιτέθηκε στον δήμαρχο και τους αρμόδιους αντιδημάρχους, όταν έσπευσαν στο σημείο για να τον αποτρέψουν από οικοδομικές εργασίες σε αυθαίρετη κατασκευή γύρω από το εκκλησάκι.

Μαζί με τον ιερέα, υπήρχαν και δύο νεαροί, οι οποίοι θα ασχολούνταν με τις εργασίες. Οι μαρτυρίες λένε πως παπάς και νεαροί επιτέθηκαν στην τοπική αρχή, με τον ιερέα να επιτίθεται και φραστικά ασκώντας πολιτική κριτική, αποκαλώντας τον δήμαρχο «προδότη» και τους αντιδημάρχους με το όνομα ομάδας του αντιεξουσιαστικού χώρου. Ακόμη, τους  «διαβεβαίωνε» πως τα ποσοστά τους θα «γκρεμιστούν» στις επόμενες εκλογές.

Ο δασάρχης επιβεβαίωσε πάντως ότι δεν υπάρχει καμία νόμιμη άδεια για τις εργασίες στον προφήτη Ηλία και πως υπάρχει εντολής παύσης εργασιών από το Δασαρχείο.

Μετά το περιστατικό κλήθηκε η αστυνομία κι έγιναν ανακρίσεις στο αστυνομικό Τμήμα Ηλιούπολης. Οι εμπλεκόμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι, ωστόσο δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν μηνύσεις και οι διαφορές να λυθούν στα δικαστήρια. 
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top