Ουρές για μία θέση σε ταινία πορνό - Το casting στο Περιστέρι

Πιλότος,δάσκαλος δημοτικού, φανοποιός, οδηγός του μετρό στους συμμετέχοντες

Αίσθηση προκάλεσε η είδηση ότι στα μέσα του Σεπτέμβρη σχηματίστηκαν ουρές έξω από γνωστό club στο Περιστέρι, εξαιτίας της μεγάλης ανταπόκρισης του κόσμου για casting πρωταγωνιστών σε ταινίες πορνό. 

Ο δάσκαλος δημοτικού που θέλει να γίνει πορνοστάρ 

Οι συμμετέχοντες ήταν όλων των ηλικιών. Σύμφωνα με την εταιρία παραγωγής κάποιοι ήταν ιδιωτικοί υπάλληλοι, άλλοι καθηγητές, κάποιοι εργάζονταν στο δημόσιο, κάποιοι ήταν άνεργοι, ενώ το «παρών» έδωσαν ένας πιλότος, ένας δάσκαλος δημοτικού, ένας φανοποιός κι ένας οδηγός του μετρό!

Ανέβηκαν στη σκηνή, γδύθηκαν και φωτογραφήθηκαν 

Οι διαγωνιζόμενοι, οι οποίοι είχαν υπογράψει αίτηση συμμετοχής και φωτογράφισης, ανέβαιναν στη σκηνή, απαντούσαν στις ερωτήσεις γνωστής εταιρίας παραγωγής αισθησιακών ταινιών, γδύνονταν και φωτογραφίζονταν. Υπεύθυνη του casting ήταν η πρωταγωνίστρια Έλενα Χατζή και η κριτική επιτροπή αποτελούταν από τους πρωταγωνιστές ερωτικών ταινιών Alex Fire, Γιάννη Μενιδιάτη, Rosa Rozita και τους Ίνα - Τεό, ζευγάρι πρωταγωνιστών αισθησιακών ταινιών με διεθνείς διακρίσεις.

«Ήρθε ένας κύριος 72 ετών»

«Ήρθαν παιδιά ηλικίας 18 και 19 ετών αλλά η Έλενα τους έκοψε κατευθείαν. Στο casting ήρθε και ένας κύριος 72 ετών. Δεν ψάχνουμε μεγάλα προσόντα ή τέλεια σώματα. Πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι ο χώρος δεν τους λύνει το οικονομικό πρόβλημα», είπε ο Alex Fire στην εκπομπή “Mεσάνυχτα” του Αlpha, στην οποία φιλοξενήθηκε μαζί με την υπεύθυνη του casting. 

Οι ερωτήσεις στους διαγωνιζόμενους … για να περάσουν στην επόμενη φάση

Όπως είπε η υπεύθυνη του casting, Ελένη Χατζή,  το ελληνικό κοινό θέλει να βλέπει ελληνικό πορνό, καθώς και ότι το 99% των αντρών βλέπει ερωτικές ταινίες. Οπότε η εταιρία παραγωγής αισθησιακών ταινιών έψαχνε να βρει κυρίως Έλληνες και για να τους βρει,  έβαλε αγγελία με τον γνωστό παραδοσιακό τρόπο. 

Οι ερωτήσεις δε, που έκανε η επιτροπή στους επίδοξους πρωταγωνιστές ήταν πάνω-κάτω οι ίδιες. Με τι ασχολούνται, πώς έμαθαν για το casting, πού δουλεύουν κι αν τους ενδιαφέρει ο ρόλος κομπάρσου. Αφού τους έκαναν να νιώσουν οικεία, οι ερωτήσεις περιστρέφονταν γύρω από τις ερωτικές τους προτιμήσεις, όπως: «Τι σου αρέσει στο σεξ» «Θα έκανες όργιο;», «Είσαι ενεργητικός;», «Τι εμπειρίες έχεις».

Οικονομικό αδιέξοδο ή παιδικό όνειρο… για τους περισσότερους συμμετέχοντες

Οι περισσότεροι δήλωναν πως θέλουν να παίξουν σε τέτοιες ταινίες για να καταφέρουν να βγουν από το οικονομικό τους αδιέξοδο ενώ κάποιοι άλλοι επειδή το είχαν παιδικό όνειρο. Τα μέλη της κριτικής επιτροπής θα ξαναδούν τις φωτογραφίες των υποψηφίων, θα συσκεφθούν και θα απορρίψουν όσους δεν πληρούν τα κριτήρια. Μόλις 30 θα περάσουν στην επόμενη φάση επιλογής, η οποία θα πραγματοποιηθεί μέσα στον χειμώνα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top