Καλαμαριά: Ελεύθερος ο 70χρονος που έσπρωξε και σκότωσε ηλικιωμένο οπαδό

«Μαζί με αυτόν πέθανα κι εγώ»

στιγμιότυπο από τη στιγμή του καβγά

Ελεύθερος αφέθηκε ο 70χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τον θάνατο ενός συνομηλίκού του, με τον οποίο διαπληκτίστηκαν στο γήπεδο της Καλαμαριάς την περασμένη Κυριακή, κατά τη διάρκεια του αγώνα του Απόλλωνα Πόντου με τα Χανιά. 

Βίντεο ντοκουμέντο: Έτσι έχασε τη ζωή του ο φίλαθλος της Καλαμαριάς

Βίντεο που δημοσιεύτηκε δείχνει τον κατηγορούμενο να σπρώχνει το θύμα κι εκείνο να πέφτει από τα σκαλιά της κερκίδας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. 

Νεκρός φίλαθλος του Απόλλωνα Πόντου μετά από διαπληκτισμό στις κερκίδες!

Ο 70χρονος ισχυρίστηκε στην απολογία του στην Α΄ Τακτική Ανακρίτρια της Θεσσαλονίκης ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον άνδρα, τον οποίο γνώριζε πολλά χρόνια. 

«Μαζί του πέθανα κι εγώ» φέρεται να είπε συντετριμμένος, τονίζοντας ότι είχε προηγηθεί καβγάς του θύματος με ομάδα τεσσάρων-πέντε φίλων του Απόλλωνα που βρίσκονταν στην ίδια κερκίδα. 

Ο ηλικιωμένος, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο και βιαιοπραγία σε αθλητική εκδήλωση, φέρεται μετά την απολογία του να ξέσπασε σε κλάματα. 

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να του επιβληθεί κάποιος περιοριστικός όρος. 
Για την παραπομπή του σε δίκη θα αποφασίσει το αρμόδιο συμβούλιο, μετά την ολοκλήρωση της κύριας ανάκρισης. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top