Ικαρία: Καταπλακωμένη από βράχο εντοπίστηκε η 34χρονη αστροφυσικός

Φέρεται να προσπάθησε να αναρριχηθεί – Σε σοκ ο σύντροφός της

Δείτε στο video τι δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, διασώστης ειδικών αποστολών της Ικαρίας

Σε χαράδρα βάθους 20 μέτρων, καταπλακωμένη από πέτρες, σε δύσβατη ορεινή περιοχή, ενάμισι χιλιόμετρο μακριά από τα ενοικιαζόμενα δωμάτια όπου διέμενε με τον σύντροφο της, βρέθηκε νεκρή η 34χρονη Νάταλι Κρίστοφερ στην περιοχή Κεραμέ.

Tο σημείο όπου βρέθηκε η σορός της 34χρονης Νάταλι. Φωτογραφία: ikariaki.gr

Το έμπειρο μάτι ενός εθελοντή πυροσβέστη που πραγματοποιούσε έρευνες στην περιοχή, εντόπισε την αστροφυσικό δίνοντας τέλος στο θρίλερ των 72 ωρών από την εξαφάνιση της. 

Ικαρία: Νεκρή σε χαράδρα βρέθηκε η 34χρονη αστροφυσικός

Δείτε στο video από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star τον τραγικό επίλογο στην εξαφάνιση της 34χρονης αστροφυσικού

«Καταπλακώθηκε από βράχο ενώ προσπαθούσε να αναρριχηθεί»

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο Bαγγέλης Κριαράς, διασώστης ειδικών αποστολών της Ικαρίας, εξήγησε πως:

Βρέθηκε καταπλακωμένη από την πέτρα που προσπάθησε να αναρριχηθεί. Ήταν χτυπημένη στο πρόσωπο και τα πλευρά.

Αναφερόμενος στα παραπλανητικά στίγματα που λάμβαναν από το κινητό από διαφορετικά σημεία, τόνισε πως «λάβαμε κάποια στίγματα τα οποία τα ερευνήσαμε όλα, αλλά δεν μπορώ να απαντήσω για ποιο λόγο έστελνε το κινητό παραπλανητικά σήματα».

Πυροσβέστες και διασώστες στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός της 34χρονης Νάταλι. Φωτογραφία: ikariaki.gr

Μάλιστα κάλεσε όλους όσοι έχουν «έξυπνες» συσκευές, «όταν πηγαίνουν σε ξένα μέρη να έχουν ανοιχτή την τοποθεσία και αν την δίνουν στο ταίρι και στην παρέα τους ώστε να μπορούν να τον βρουν σε μία δύσκολη στιγμή. Αν το είχαμε αυτό από την πρώτη στιγμή ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά».

Σε κατάσταση σοκ ο σύντροφός της

Με το που εντοπίστηκε η σορός της Νάταλι Κρίστοφερ, στο σημείο έσπευσαν τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ για να ανασύρουν μαζί με πυροσβέστες το πτώμα της. Ο σύντροφος της έφτασε στο σημείο και αναγνώρισε την 34χρονη, ενώ πληροφορίες λένε ότι υπάρχουν ενδείξεις για δαγκωματιές από ζώα στο σώμα της. Η ιατροδικαστική εξέταση θα δείξει τα ακριβή αίτια θανάτου της άτυχης αστροφυσικού. 

Εικόνες από την περιοχή όπου εντοπίστηκε νεκρή η 34χρονη επιστήμονας.Φωτογραφία: ikariaki.gr

Ο 38χρονος Κυριάκος είναι σε κατάσταση σοκ. Μαζί του μίλησε η Νάταλι τη Δευτέρα το πρωί όταν πήγε για τρέξιμο, όπως είπε ο ίδιος στους αστυνομικούς και μετά οι κλήσεις ήταν αναπάντητες. Ο αδερφός του ταξίδεψε από την Κύπρο για να του συμπαρασταθεί. Για έναν έντονο καυγά μεταξύ του ζευγαριού έκανε λόγο η καμαριέρα των ενοικιαζόμενων δωματίων που έμενε το ζευγάρι, μία ημέρα πριν εξαφανιστεί.  

Το χρονικό του θρίλερ στην Ικαρία

Η 34χρονη επιστήμονας είχε φτάσει στις αρχές Αυγούστου στην Ικαρία για διακοπέςμε τον σύντροφό της. Την Δευτέρα το απόγευμα θα αναχωρούσαν για την Κύπρο, όπου διαμένουν, μέσω Αθήνας. Το πρωί της Δευτέρας ο 38χρονος ξύπνησε και δεν βρήκε την σύντροφό του στο δωμάτιο. Της τηλεφώνησε κι εκείνη του είπε ότι είχε πάει για τρέξιμο.

Από εκείνη τη στιγμή υπήρξε τεράστια κινητοποίηση για τον εντοπισμό της, με τις Αρχές να επιστρατεύουν όλα τα δυνατά μέσα προκειμένου να βρεθεί η νεαρή γυναίκα.

Ο τραγικός επίλογος γράφτηκε σήμερα το μεσημέρι, όταν οι διασώστες εντόπισαν το άψυχο σώμα της σε απόκρημνο σημείο. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top