Συνελήφθη ο μαϊμού υπάλληλος της ΔΕΗ που άρπαξε 110.000 ευρώ από ηλκιωμένη

Βρήκαν τον απατεώνα αλλά όχι και τα χρήματα

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο επιτήδειος ο οποίος εξαπάτησε μία ηλικιωμένη.

Ο 41χρονος προσποιούμενος τον υπάλληλο της ΔΕΗ της άρπαξε 110.000 ευρώ αλλά δεν κατάφερε να πάει μακριά.

Μέσα σε 24 ώρες οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας της Δ.Α. Φθιώτιδας κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία του απατεώνα και να τον συλλάβουν. 

Απατεώνας έκανε τον υπάλληλο της ΔΕΗ και έκλεψε 110.000 ευρώ από ηλικιωμένη

Το lamiareport αναφέρει πως πρόκειται για έναν 41χρονο από το Ζεφύρι Αττικής, ο οποίος έχει απασχολήσει πολλές φορές τις Αρχές για παρόμοιες υποθέσεις.

Τον συλληφθέντα αναγνώρισε και η 81χρονη. Ο 41χρονος θα οδηγηθεί τον εισαγγελέα Λαμίας, ωστόσο ακόμα δεν έχουν βρεθεί τα 110.000 ευρώ που έκλεψε από την ηλικιωμένη.

Πώς την εξαπάτησε και της πήρε τα χρήματα

Εμφανίστηκε στο χωριό της το Κωσταλέξι φορώντας γυαλιά ηλίου και καπέλο. Με περισσή ευγένεια την ενημέρωσε ότι τι υπήρχε κίνδυνος βραχυκυκλώματος και ότι έπρεπε να επισκευάσει το ρολόι της ΔΕΗ.

Όταν τελείωσε την «εργασία» του ζήτησε από τη γιαγιά το ποσό των 100 ευρώ για τον κόπο του, παρακολουθώντας το μέρος όπου η ηλικιωμένη έκρυβε το κομπόδεμά της. Ο απατεώνας χαιρέτησε την 81χρονη κι έφυγε, για να επιστρέψει όμως λίγο αργότερα.

Ο «μαϊμού» υπάλληλος της ΔΕΗ πήγε κατευθείαν στο σημείο, που είχε το κομπόδεμα η ηλικιωμένη και το οποίο βρισκόταν σε εξωτερικό μέρος του σπιτιού και της έκλεψε όλα τα υπόλοιπα χρήματα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top