Υπόθεση Λαγούδη: Μηνύσεις σε 4 άτομα για απειλητικά μηνύματα

«Ξέρουμε που μένεις»- «Φιλιά στην ανήλικη κόρη» έστελναν στον αδελφό της

Η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη θα καταθέσει μηνύσεις κατά συγκεκριμένων προσώπων. 

Όπως μετέδωσε η Τασούλα Παπανικολάου στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR, ο αδερφός της Ειρήνης Λαγούδη αναμένεται να καταθέσει μηνύσεις σε όλους όσοι απείλησαν την οικογένεια  μετά τον θάνατο της γυναίκας. Πρόκειται για 4 πρόσωπα- τρεις γυναίκες και έναν  άντρα, τα ονόματα των οποίων έχουν δοθεί ήδη στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Τους απείλησαν προκειμένου να σταματήσει η έρευνα για τον θάνατο της άτυχης γυναίκας στη Λίμνη Τριχωνίδα με μηνύματα όπως: «Ξέρουμε που μένεις», «θα μας δεις μπροστά σου», «φιλιά στην ανήλικη κόρη».

Η οικογένεια υποψιάζεται ότι πίσω από τις απειλές κρύβονται πρόσωπα που έχουν σχέση με το περιβάλλον των υπόπτων για τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη. Έφθασαν στο σημείο να βρίζουν αλλά και να εκφοβίζουν μέλη της οικογένειας.

Ο Γιώργος Λαγούδης θα είναι πολύ σκληρός με αυτούς τους ανθρώπους που έφθασαν στο σημείο να μη σέβονται ούτε  τη νεκρή αδερφή, αλλά ούτε και αυτούς που έμειναν πίσω.  Δε θα ξεμπερδέψουν εύκολα με τη δικαιοσύνη. «Θα τους κυνηγήσω μέχρι τα βαθιά γεράματα» υποστηρίζει.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top