Μόνο στο STAR το βίντεο που είχε τραβήξει ο Β.Γιακουμάκης με τους Κρητικούς

Προβλήθηκε την Πέμπτη 13/6 στην αίθουσα του δικαστηρίου

Συνεχίζεται η δίκη για τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR φέρνει στο φως ένα αποκαλυπτικό βίντεο το οποίο προβλήθηκε στην αίθουσα του δικαστηρίου και το είχε τραβήξει το ίδιο το παλικάρι μέσα στη Γαλακτοκομική Σχολή. 

Το αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε η Μαίρη Τζώρα για το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR δείχνει τον Βαγγέλη Γιακουμάκη και την "σκληρή"  παρέα των Κρητικών. Είναι τραβηγμένο από τον ίδιο το Βαγγέλη.

Παρά το γεγονός ότι το παιδί, όπως υποστηρίζει η οικογένεια του,  ζούσε έναν εφιάλτη, προσπαθούσε να επιβιώσει στη σχολή. Έκανε παρέα μαζί τους. Είχε κοινωνική επαφή με τους φερόμενους βασανιστές του. Μάλιστα οι εικόνες έχουν καταγραφεί λίγο καιρό αφότου ο Βαγγέλης είχε ζητήσει και είχε αλλάξει δωμάτιο. Το αποκαλυπτικό υλικό προβλήθηκε σήμερα στο δικαστήριο όπου συνεχίστηκε η δίκη.

Η οικογένεια Γιακουμάκη αναγκάστηκε σήμερα να ξαναφύγει για την Κρήτη, αφού διεκόπη η δίκη και να επιστρέψει ξανά στις 25 Ιουνίου.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο φέρεται να έχουν καταγραφεί 23 περιστατικά βίας εις βάρος του φοιτητή. Φέρεται να του έριχναν καυτό νερό, να τον χτυπούσαν, να τον έφτυναν. Τον κρεμούσαν από τα παράθυρα. Οι 9 Κρητικοί κατηγορούνται για επικίνδυνες σωματικές βλάβες. Κανείς τους δε βρέθηκε σήμερα στο δικαστήριο.

«Το δικαστήριο έκρινε ότι δεν απαραίτητη η παρουσία των κατηγορουμένων και δεν τη διέταξε» είπε ο συνήγορος υπεράσπισης, Πιστιόλας Γιώργος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έκδοση της απόφασης  για την υπόθεση  θανάτου του Βαγγέλη Γιακουμάκη, αναμένεται μέχρι τα τέλη Ιουνίου.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top