Ηλεία: Βίντεο ντοκουμέντο από την ομηρεία σε λεωφορείο

«Είμαι ο Χριστός», ούρλιαζε ο λεωφορειοπειρατής

Βίντεο που τράβηξε επιβάτης του λεωφορείου, στο οποίο το βράδυ του Σαββάτου εκδηλώθηκε λεωφορειοπειρατεία δείχνει καρέ καρέ τις δραματικές στιγμές που έζησαν οι επιβάτες και ο οδηγός. 

Ηλεία: Θρίλερ με ομηρία οδηγού ΚΤΕΛ - Άνδρας τον απειλούσε με μαχαίρι

Όλα έγιναν στις 23:30 το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Κάποια στιγμή στην περιοχή του Επταλίου, ένας 30χρονος Ρομά μπήκε μέσα στο αστικό λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Πύργος – Ζαχάρω. 

Στο βίντεο που μετέδωσε η εκπομπή «Μαζί σου» ακούγεται ο 30χρονος να ουρλιάζει και να απειλεί τους πάντες. 

Κρατώντας ένα μαχαίρι, φώναζε: «Είμαι ο Χριστός και θα κάνεις ό,τι σου λέω εγώ».

Ο δράστης άρχισε να ουρλιάζει, να βρίζει επιβάτες και οδηγό, ενώ τα έβαλε με έναν αστυνομικό με πολιτικά, ο οποίος ήταν στο λεωφορείο. 

Κάποια στιγμή, στην περιοχή Αγρίδι, ο 30χρονος έδωσε εντολή στον οδηγό να σταματήσει και κατέβασε όλους τους επιβάτες. Ο αστυνομικός με τα πολιτικά ειδοποίησε αμέσως την υπηρεσία του και ενημέρωσε ότι ο δράστης υπό την απειλή μαχαιριού έχει αναγκάσει τον οδηγό του λεωφορείου να κατευθυνθεί προς την Καλαμάτα. 

Ο οδηγός κατάλαβε ότι τον ακολουθούσαν περιπολικά της αστυνομίας και με περισσή ψυχραιμία, είπε στον 30χρονος να σταματήσουν σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων, καθώς έπρεπε να ανεφοδιάσουν το λεωφορείο για να φτάσουν στην Καλαμάτα. 

Έτσι κι έγινε, σταμάτησαν, όμως ο Ρομά είδε τους αστυνομικούς και συνέχισε να απειλεί τον οδηγό. Οι αστυνομικοί όμως μετά από μια συντονισμένη επιχείρηση κατάφεραν να τον αφοπλίσουν και να τον συλλάβουν, δίνοντας τέλος στην περιπέτεια του οδηγού. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top