Μαρτυρία STAR: Απειλούσαν να τον σκοτώσουν με το μαχαίρι στον λαιμό

Μέσα στο σπίτι του

Επί σαράντα πέντε εφιαλτικά λεπτά, αδίστακτοι κακοποιοί  είχαν το μαχαίρι στον λαιμό ενός ηλικιωμένου για να τον ληστέψουν.  Το θύμα περιέγραψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star τη βάρβαρη επιδρομή των ληστών, που έγινε τη νύχτα μέσα στο σπίτι του στο Λαγονήσι. 

«Ο ένας κρατούσε δύο μαχαίρια και ένα λοστό και άλλος… ήρθε από πάνω και μου έβαλε το μαχαίρι στον λαιμό. Ακόμη δεν μπορώ να συνέλθω» ανέφερε ο Αθανάσιος Μισυρλης. 

Δεν σεβάστηκαν τίποτα, ούτε την εύθραυστη υγεία του, ούτε τα 92 χρόνια που βαραίνουν τις πλάτες του. Οι δύο κουκουλοφόροι θα μπορούσαν και να σκοτώσουν για δύο τρία δαχτυλίδια και λίγα ευρώ. 

Η εισβολή των ληστών έγινε στις δύο τη νύχτα. Αθόρυβα ανέβηκαν στην βεράντα του σπιτιού, σήκωσαν τα ρολά και μπήκαν χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς.

Επί 45 λεπτά ο ηλικιωμένος ήταν καθηλωμένος στο πάτωμα με το μαχαίρι στον λαιμό. Ο ληστής του ζητούσε επίμονα να του αποκαλύψει που είχε τα χρήματα και τα χρυσαφικά.

Ο κύριος Θανάσης, ωστόσο,  παρά τις δύσκολες στιγμές που έζησε,  δεν αφήνει όπως λέει ούτε στιγμή το αγαπημένο του σπορ, το τάβλι, συνεχίζοντας τα μαραθώνια τουρνουά με τους γείτονες του στο Λαγονήσι.  


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top