Καιρός: Μίνι καλοκαίρι, βόλτες και βουτιές μέχρι την Καθαρά Δευτέρα!

Παραλίες και ταβερνάκια γέμισαν

Από Μάρτη καλοκαίρι λέει ο θυμόσοφος λαός μας. Σήμερα η μέρα θύμιζε Ιούνιο, παραλίες και ταβερνάκια γέμισαν, ενώ οι υψηλές θερμοκρασίες θα συνεχιστούν μέχρι την Καθαρά Δευτέρα.

Την περασμένη εβδομάδα καταιγίδες, χιόνια και πολικές θερμοκρασίες. Σήμερα μαγιό, κοντομάνικα και βόλτες στον ήλιο με το θερμόμετρο να αγγίζει τους 20 βαθμούς κελσίου. 

Στις παραλίες εκτός από τους χειμερινούς κολυμβητές κατέβηκαν και οι πιο τολμηροί!  Κάποιοι ήθελαν να δουν αν κουνιούνται οι βάρκες, κι άλλοι για να φάνε πλάι στο κύμα. 

Στα ταβερνάκια και τα καφέ στην Πλάκα δεν έβρισκες καρέκλα.

Ο καφές και το κρασί κάτω από τον ελληνικό ήλιο έχουν την τιμητική τους. Κάτοικοι τουρίστες και επισκέπτες μαζί με τη βιταμίνη D παίρνουν κι μεγάλη απόλαυση από εκλεκτούς μεζέδες 

Μαγιό, λαγάνα και ...χαρταετός την Καθαρά Δευτέρα  Τυχεροί όσοι σχεδιάζουν ταξίδι το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας , Θα έχουν σύμμαχο τον καιρό 

Μέχρι και την Καθαρά Δευτέρα η θερμοκρασία θα ξεπεράσει και τους 20 βαθμούς κελσίου  κατά τόπους θα φτάσουμε μάλιστα τους 21 και 22 βαθμούς στα κεντρικά και τα νότια και οι νοτιάδες θα φτάνουν 4 με 5 μποφόρ και τοπικά στα νότια πελάγη και τα 6. Συνεπώς το πέταγμα του χαρταετού θα γίνει χωρίς προβλήματα με καλές θερμοκρασίες.

Μαζί με τον χαρταετό πάρτε και μαγιό και καλά κούλουμα.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top