Νέα Σμύρνη: Κινδύνευσαν από τη φωτιά οι ένοικοι πολυκατοικίας

Ώρες αγωνίας για τους ενοίκους

Ώρες αγωνίας για τους ενοίκους της πολυκατοικίας, στην οδό Βουτυρά 11, στη Νέα Σμύρνη.  

Οι φλόγες, από τη φωτιά στο διαμέρισμα του τρίτου ορόφου πλησιάζουν τα δικά τους. Εγκλωβισμένοι στα μπαλκόνια τους ακολουθούν τις οδηγίες των πυροσβεστών. Ανάμεσά τους μία έγκυος κοπέλα, κρατάει το 2 χρονών παιδάκι της στην αγκαλιά και με ψυχραιμία περιμένει να την κατεβάσουν.  

Νέα Σμύρνη: Φωτιά σε διαμέρισμα - Απεγκλωβίστηκαν τέσσερα άτομα

Ανακούφιση για τη μητέρα και το παιδί μόλις βγήκαν από την φλεγόμενη πολυκατοικία. Ανακούφιση και για τους υπόλοιπους ενοίκους που δεν πίστευαν ότι γλίτωσαν στο παρά πέντε.  

Η ΦΩΤΙΑ ΕΞΑΠΛΩΘΗΚΕ ΣΑΝ ΑΣΤΡΑΠΗ  

Το διαμέρισμα του τρίτου ορόφου λαμπάδιασε σε κλάσματα δευτερολέπτου. Ο ιδιοκτήτης φώναξε " Γυναίκα, σήκω γιατί καιγόμαστε". Την τράβηξε, βγήκαν στο μπαλκόνι και άρχισαν να καλούν σε βοήθεια. 

"Μου τηλεφώνησε ο άντρας μου, παράτησα τη δουλειά .... ήρθα, δεν με άφηναν να μπω .... η φωτιά ήταν ολοζώντανη", δήλωσε ένοικος στην κάμερα του STAR.

Στις απεγνωσμένες κραυγές του ηλικιωμένου ζευγαριού για βοήθεια ένας γείτονας ανέβηκε στον τρίτο όροφο, έσπασε την πόρτα με λοστό και έβγαλε το ζευγάρι. Από τη φωτιά υπέστη εγκαύματα στα χέρια. 

Συνολικά οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν επτά ενοίκους και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους καθώς αντιμετώπιζαν προβλήματα.  Έρευνες για τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής. 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top