Στο Star o πατέρας της 8χρονης που βρήκε τραγικό θάνατο στο οδόστρωμα

Πέθανε μπροστά στα μάτια της μητέρας της

Ασύλληπτη τραγωδία στην Κέρκυρα, ένα κοριτσάκι βρήκε φρικτό θάνατο όταν παρασύρθηκε διαδοχικά από δύο αυτοκίνητα. Τραγική φιγούρα η μητέρα της που ήταν μπροστά στο τραγικό συμβάν. Στο Star μιλά αποκλειστικά ο πατέρας της μικρής Άννας Μαρίας. 

Ο πατέρας συγκλονισμένος μεταφέρει τα πρώτα λόγια της γυναίκας του, περιγράφει πώς χάθηκε το 8χρονο κοριτσάκι τους.

Η ώρα ήταν 7.30 το πρωί, η μικρή περίμενε, όπως κάθε πρωί το λεωφορείο, στη στάση Βρυώνη, λίγο έξω από την Κέρκυρα, για να πάει στο σχολείο της.

Η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια για την μαθήτρια της δευτέρας Δημοτικού. Διέσχιζε τον δρόμο μαζί με τη μητέρα της… κατευθύνονταν προς τη στάση...μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου παρασύρθηκε διαδοχικά από δύο αυτοκίνητα. 

Τραγική φιγούρα η μητέρα της μικρής, που είδε το νήμα της ζωής της Άννας Μαρίας, να κόβεται μπροστά στα μάτια της, δεν μπορούσε όμως να κάνει τίποτα για να τα ο αποτρέψει.

Σοκαρισμένοι και οι συμμαθητές της που περίμεναν στη στάση. 

Η Άννα Μαρία θυσιάστηκε στην κρατική αδιαφορία. Ο δρόμος καρμανιόλα δεν έχει εμφανείς διαγραμμίσεις, ενώ η μάνα και το παιδί δεν μπορούσαν να  περπατήσουν με ασφάλεια καθώς δεν υπάρχει πεζοδρόμιο.

Το οκτάχρονο αγγελούδι μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένο στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, χωρίς σφυγμό. Επί 50 λεπτά οι γιατροί έκαναν ανάνηψη αλλά παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες να την κρατήσουν στη ζωή δεν τα κατάφεραν.

Ακολούθησαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας. 

Παιδί βιοπαλαιστών, ο πατέρας της ξυλουργός. Το 3ο παιδί της οικογένειας. Μένουν λίγα μέτρα από το σημείο του τραγικού δυστυχήματος.

Στο σχολείο της μικρής Άννας- Μαρίας μετέβησαν αμέσως ειδικοί ψυχολόγοι. 

Οι δύο οδηγοί συνελήφθησαν με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top