Κανονικά η κυκλοφορία στη λεωφόρο Πάρνηθας

Άνοιξε και η περιφερειακή οδός Πεντέλης-Νέας Μάκρης

Κανονικά διεξάγεται πλέον, σύμφωνα με την αστυνομία, η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Πάρνηθας και την περιφερειακή οδό Πεντέλης - Νέας Μάκρης, που είχε διακοπεί, από αργά χθες το βράδυ, λόγω χιονόπτωσης.

Το νέο κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα από την Τρίτη είχε προκαλέσει αρκετά προβλήματα και στην Αττική. Τα περισσότερα εντοπίζονταν στα βόρεια προάστια, όπου το βράδυ της Τρίτης σημειώθηκε πυκνή χιονόπτωση με αποτέλεσμα να το... "στρώσει".

Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων από Πειραιά, Αθήνα και Λαύριο

Στις 23:00 η αστυνομία αναγκάστηκε να διακόψει την κυκλοφορία των οχημάτων σε κάποιους δρόμους του οδικού δικτύου της Αττικής που παρέμειναν κλειστοί έως και το μεσημέρι της Τετάρτης.

Συγκεκριμένα, είχε διακοπεί η κυκλοφορία 

  • Στη Λ. Πάρνηθας από το ύψος του τελεφερίκ, στο ρεύμα προς το καζίνο
  • Στην περιφερειακή οδό Πεντέλης – Νέας Μάκρης από το ύψος του Αγ. Πέτρου έως το ύψος του Στρατιωτικού Νοσοκομείου Πεντέλης 414 και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Κανονικά και τα δρομολόγια των πλοίων

 Χωρίς προβλήματα πραγματοποιούνται από το μεσημέρι της Τετάρτης και τα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου μετά τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών και την εξασθένηση των ανέμων. Χωρίς προβλήματα διεξάγονται τα δρομολόγια των πλοίων και στις υπόλοιπες περιοχές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top