Νέα απεργία των εκπαιδευτικών την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου

Κινητοποιήσεις από ΔΟΕ και ΟΛΜΕ

απεργια εκπαιδευτικοι

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εκπαιδευτικοί ενάντια στο νέο σύστημα διορισμών, με τη ΔΟΕ και την ΟΛΜΕ να καλούν σε νέα απεργία την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου.

Με ανακοίνωσή τους, τονίζουν πως αν μεταφερθεί η ημερομηνία ψήφισης του σχετικού νομοσχεδίου, τότε θα μεταφερθεί και η ημερομηνία της κινητοποίησης.

Μια τραυματίας στην πορεία των εκπαιδευτικών - Έπαθε έγκαυμα

Ανήμερα της ψήφισης του νομοσχεδίου, δηλαδή την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου, η Δ.Ο.Ε καλεί σε 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση και τρίωρη διευκολυντική στάση εργασίας 11:00 - 14:00 για την Ο.Λ.Μ.Ε. με τη δυνατότητα επιπλέον κήρυξης 3ωρης από τις Ε.Λ.Μ.Ε. για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των συναδέλφων.

«Σε περίπτωση αλλαγής της ημερομηνίας ψήφισης η κινητοποίηση θα μεταφερθεί αναλόγως» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, καλώντας όλους τους συναδέλφους τους να συμμετέχουν σε «δυναμική συνέχιση του αγώνα μέχρι την απόσυρση του νομοσχεδίου για το σύστημα διορισμών – προσλήψεων μόνιμων και αναπληρωτών που κλέβει την προϋπηρεσία των συναδέλφων που επί σειρά ετών στηρίζουν με τις ζωές τους το δημόσιο σχολείο».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top