Αμίλητη στα δικαστήρια η «μαύρη χήρα» της Κοιλάδας

Kατηγορείται ότι σκότωσε τον άντρα της

Αμίλητη, ντυμένη στα μαύρα οδηγήθηκε σήμερα στο Εφετείο  Ναυπλίου η 41χρονη «μαύρη χήρα» της Αργολίδας που κατηγορείται για τον θάνατο του καπετάνιου συζύγου της τον Δεκέμβριο του 2014.

Ήταν μια υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Ο άτυχος καπετάνιος είχε βρεθει νεκρός στην αυλή ενός φίλου του. Στην αρχή  οι αστυνομικοί έκαναν λόγο για αυτοκτονία, όμως πολύ γρήγορα αποκαλύφθηκε ότι ήταν έγκλημα. Εντύπωση είχε προκαλέσει ότι η μαύρη χήρα λίγο πριν τη σύλληψη της αναζητούσε τους δολοφόνους του άντρα της σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Οι αρχές  την συνέλαβαν μετά από ανάκριση που κράτησε 21 ώρες και από τον Ιούλιο του 2015 βρίσκεται στις φυλακές.

Η ίδια όμως ισχυρίζεται μέχρι και σήμερα ότι είναι αθώα και ότι δεν έχει ομολογήσει ποτέ  το φόνο.

Η εισαγγελία Ναυπλίου διεξάγει τους τελευταίους μήνες έρευνα για πιθανή συμμετοχή στο έγκλημα του αδερφικού φίλου του καπετάνιου στο σπίτι του οποίου είχε βρεθεί νεκρός.

Τραγικό πρόσωπο αυτής της υπόθεσης η κόρη τους που είναι 14 ετών και μεγαλώνει με την αδερφή της «μαύρης χήρας». Το δικαστήριο διέκοψε τη δίκη για τις 30 Ιανουαρίου.

Ο πατέρας και η αδερφή του θύματος δήλωσαν ότι δεν πρέπει να αλλάξει η ποινή της κατηγορούμενης που είχε καταδικασθεί σε ισόβια πρωτόδικα. 

Ξαναζωντανεύει αύριο η υπόθεση της «Μαύρης Χήρας» στην Αργολίδα

 

Ρεπορτάζ: Τασούλα Παπανικολάου


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top