ΜΜΜ: Κανονικά τα δρομολόγια σε ΗΣΑΠ και Μετρό

Τροποποιήσεις σε δρομολόγια των λεωφορείων

τρένο
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Αποκαθίστανται σιγά σιγά τα προβλήματα που εμφανίστηκαν το πρωί της Τρίτης στη λειτουργεία των μέσων μαζικής μεταφοράς, λόγω της επέλασης του "Τηλέμαχου".

Όπως έγινε γνωστό από τον ΗΣΑΠ τα δρομολόγια εκτελούνται πλέον κανονικά από τον Πειραιά μέχρι και την Κηφισιά, καθώς αποκαταστάθηκε η λειτουργία του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου και στο τμήμα "Ειρήνη" - "Κηφισιά".

Κανονικά εκτελούνται επίσης τα δρομολόγια του μετρό από Δουκίσσης Πλακεντίας μέχρι το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», τα οποία είχαν διακοπεί νωρίς το πρωί λόγω προβλημάτων στη σηματοδότηση του προαστιακού.

Ωστόσο τα προβλήματα παραμένουν στη λειτουργία του ΗΣΑΠ, καθώς από το πρωί τα δρομολόγια του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου εκτελούνται μέχρι τον σταθμό «Ειρήνη», ενώ τροποποιήσεις υπάρχουν και στα δρομολόγια των λεωφορείων ειδικά στα βόρεια προάστια και στη βορειοανατολική Αττική. 

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων του ΟΑΣΑ, Κ. Σιορίκη, ο οποίος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 104,6» από το αμαξοστάσιο του ΟΑΣΑ στη Λιοσίων τα λεωφορεία έβγαιναν με δυσκολία, ενώ από το αμαξοστάσιο της Ανθούσας μέχρι τις 06:30 το πρωί ήταν αδύνατον να βγουν. 

Τα τοπικά δρομολόγια σε δήμους όπως το Μενίδι και αλλού, δεν εκτελούνται και γι' αυτό τον λόγο όσοι χρησιμοποιούν λεωφορεία για τις μετακινήσεις τους θα πρέπει να ενημερωθούν για την κατάσταση πριν ξεκινήσουν.

Μεταξύ των λεωφορείων, που έχουν τροποποιήσει τα δρομολόγιά τους λόγω παγετού, είναι το 550 (Κηφισιά - Π. Φάληρο) που πηγαίνει πηγαίνει μέχρι το δαχτυλίδι στο Μαρούσι, το 622 (Άνω Γαλάτσι-Γουδί), που πηγαίνει μέχρι την πλατεία Κυψέλης, το 608 (Νεκρ. Ζωγράφου-Γαλάτσι) και το 224 (Καισαριανή-Ελ. Βενιζέλου).
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top