Κλειστά πανεπιστήμια και δικαστήρια λόγω… «Τηλέμαχου»

Λουκέτα έφερε η κακοκαιρία

χιόνια
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Κλειστά θα μείνουν σήμερα λόγω της κακοκαιρίας αρκετά πανεπιστήμια σε όλη την Ελλάδα, όπως επίσης και τα δικαστήρια.

Ποια Πανεπιστήμια δε θα λειτουργήσουν

To Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης (ΑΤΕΙΘ) όπως και το ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΤΕΙ ΑΜΘ), ενώ στο ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας οι Σχολές στα Ψαχνά και τη Θήβα δεν θα λειτουργήσουν.

ΤΕΙ Θεσσαλονίκης

Από το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης ανακοινώθηκε για σήμερα η αναστολή αποκλειστικά και μόνον των μαθημάτων. Όλες οι διοικητικές υπηρεσίες του Ιδρύματος θα λειτουργήσουν κανονικά. 

ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας

Λόγω της αναμενόμενης σφοδρής κακοκαιρίας, στην Εύβοια και τη Βοιωτία, δε θα διεξαχθούν τα μαθήματα, στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας, στα Ψαχνά και τη Θήβα. Τα μαθήματα αυτά, θα αναπληρωθούν με ευθύνη των Τμημάτων. Εκ της Πρυτανείας»

ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Από το ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ανακοινώθηκε ότι λόγω δε θα πραγματοποιηθεί η εκπαιδευτική λειτουργία του Ιδρύματος.

Λουκέτο και στα δικαστήρια

Μετά από συνεννόηση των διευθύνσεων των δικαστικών υπηρεσιών της Αθήνας και του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών με το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, οι δικαστικές υπηρεσίες της Αθήνας θα παραμείνουν κλειστές με πράξη του Υπουργού, λόγω πρόληψης τυχόν προβλημάτων που θα δημιουργούσε η δυσκολία πρόσβασης των διαδίκων σε αυτές. Από την αναστολή λειτουργίας εξαιρούνται οι υποθέσεις που δικάζονται με την αυτόφωρη διαδικασία. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top