Μάχη για να μείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι σε Μακεδονία, Θεσσαλία και Πήλιο

«Παγοδρόμια» οι δρόμοι στην Αγόριανη 

Στην περιοχή της Μακεδονίας το θερμόμετρο δείχνει μείον του μηδενός με πολικές θερμοκρασίες.

Μείον 6 βαθμούς δείχνει το θερμόμετρο στο κέντρο της Κοζάνης, ενώ το χιόνι έχει καλύψει τα πάντα. 

80 οχήματα της Περιφέρειας δίνουν μάχη για να μην αποκλειστούν χωριά και κεντρικοί δρόμοι. Ο δρόμος Δεσκάτης και Ελασσόνας έχει κλείσει, ενώ και στη Φλώρινα επικρατεί παγετός.

Σύμφωνα με τις οδηγίες της Τροχαίας, όσοι θέλουν να πάνε από τη Θεσσαλονίκη στην Πιερία θα πρέπει απαραίτητα να έχουν αντιολισθητικές αλυσίδες. Ομοίως ισχύει και για τον επαρχιακό δρόμο Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανίων. 

«Παγοδρόμια» οι δρόμοι στην Αγόριανη 

Και η Κεντρική Ελλάδα δοκιμάζεται σκληρά, αλλά η μάχη που δίνεται έχει αποτέλεσμα. Το οδικό δίκτυο παραμένει ανοιχτό, ωστόσο υπάρχει μεγάλη επικινδυνότητα και είναι απαραίτητες οι αλυσίδες. 

Στο σκοτάδι όλη τη νύχτα το Πήλιο 

Η κακοκαιρία αφήνει στο πέρασμά της σοβαρά προβλήματα στον νομό Μαγνησίας. Στο Πήλιο σε πολλά χωριά σημειώνονται διακοπές στην ηλεκτροδότηση. Πιο συγκεκριμένα, η Πορταριά και η Μακρινίτσα έμειναν χωρίς ρεύμα και θέρμανση. Το ρεύμα επανήλθε το πρωί, ενώ τα συνεργεία της ΔΕΗ δίνουν μάχη για να μην ξαναγίνει κάποια διακοπή. 

Αποκλεισμένοι κτηνοτρόφοι στην Καρδίτσα 

Χωρίς ρεύμα και αποκλεισμένοι,  με λίγες προμήθειες βρίσκονται κτηνοτρόφοι στα ορεινά της Καρδίτσας.  Πάνω από 200 οχήματα της περιφέρειας Θεσσαλίας  αγωνίζονται να κρατήσουν τους δρόμους ανοιχτούς. 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top