Ξάδελφος Μαρίας Ιατρού: «Αισθάνομαι τύψεις για ό,τι συνέβη»

Τι του είχε ζητήσει λίγο πριν βρεθεί νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της

Ο ξάδελφος της Μαρίας Ιατρού ήταν εκείνος που έκανε την αναγνώριση της, όταν ανασύρθηκε νεκρή μέσα από το αυτοκίνητό της στην Αμφιλοχία, τον Απρίλιο του 2017.

Μιλώντας αποκλειστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τη δημοσιογράφο Ρούλα Κουσκουρή, περιέγραψε τι συνέβη το μοιραίο βράδυ που χάθηκαν τα ίχνη της 36χρονης, αλλά και τις εικόνες που αντίκρισε όταν έγινε η ανέλκυσή του αυτοκινήτου της, από τους δύτες.

Θάνατος Μαρίας Ιατρού: Τα ευρήματα που «δείχνουν» εγκληματική ενέργεια

Αποκλειστικό: Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση θανάτου της Μαρίας Ιατρού

Το βυθισμένο αυτοκίνητο της Μαρίας Ιατρού στη θάλασσα της Αμφιλοχίας. Φωτογραφία: e-maistros.gr

«Εγώ ήμουν αυτός που έκανα την αναγνώριση της όταν βρέθηκε νεκρή στην Αμφιλοχία. Μπήκα ακόμα και μέσα στο αυτοκίνητό της. Τα ρούχα της ήταν μέσα στο πορτ μπαγκάζ σε μία τετράγωνη τσάντα, πεταμένα σαν πατσαβούρια» περιγράφει ο ίδιος.

Μάλιστα δεν κρύβει ότι του έκανε εντύπωση το γεγονός ότι «στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου ήταν πεταμένα παπούτσια, πιστολάκια, και άλλα. Μου δημιούργησαν την αίσθηση ότι τα πέταξε όπως να’ ναι μέσα και έφυγε βιαστικά».

«Αναρωτιέμαι τι μπορεί να συνέβη και να έφυγε από το σπίτι της, Κυριακή του Πάσχα μεσάνυχτα, αφήνοντας τα τέσσερα παιδιά της για να πάει να ηρεμήσει» δήλωσε ο ξάδελφός της.

Η Μαρία Ιατρού με τον σύζυγό της, Άρη Αντωνόπουλο

Ο ίδιος περιέγραψε και την επικοινωνία που είχε με την ξαδέλφη του πριν συμβεί το μοιραίο. Όπως είπε, είχαν χαθεί για πολλά χρόνια, αλλά τους ένωσε ξανά το Facebook, λίγους μήνες πριν η 36χρονη φύγει από τη ζωή. «Στο διάστημα αυτό συναντηθήκαμε τρεις φορές. Αισθάνομαι τύψεις για ό,τι συνέβη στην ξαδέρφη μου».

Μιλώντας στην εκπομπή, τόνισε ότι το βράδυ που «χάθηκε» η Μαρία, εκείνος έπαιζε μουσική ως DJ σε 200 άτομα. «Έλαβα μήνυμα από την εξαδέλφη μου, που με ρωτούσε αν μπορώ να τη φιλοξενήσω στο σπίτι μου στην Παραμυθιά. Χωρίς να το σκεφτώ, της απάντησα θετικά». Οι δυο τους, επικοινωνούσαν με μηνύματα από τις τις 22:45 έως και τις 04:30. «Τα μηνύματα που αντάλλασσα με την ξαδέλφη μου εκείνο το βράδυ δεν σώθηκαν στο κινητό μου γιατί είχε κάποιο πρόβλημα» δήλωσε ο ξάδελφος της Μαρίας.

Η μάνα τεσσάρων παιδιών που βρήκε τραγικό θάνατο, όταν το αυτοκίνητό της έπεσε στη θάλασσα της Αμφιλοχίας, τον Απρίλιο του 2017

Περιγράφει ακόμα πως η 36χρονη του είχε ζητήσει «να μην αναφέρω σε κανέναν ότι πρόκειται να έρθει σε εμένα στην Παραμυθιά».

Την επόμενη ημέρα, όταν διαπίστωσε πως η Μαρία δεν έφτασε ποτέ στη Παραμυθιά, «έψαξα τη σελίδα της στο Facebook και βρήκα τη φίλη της στην οποία και έστειλα το μήνυμα την ίδια ημέρα, προσπαθώντας να μάθω πού βρίσκεται η εξαδέλφη μου. Την Πέμπτη είπα στη μητέρα μου ότι η Μαίρη επρόκειτο να έρθει σε εμένα και εκείνη ενημέρωσε τη θεία στο Λουτράκι. Τότε επικοινώνησε ο άντρας της μαζί μου και του είπα ό,τι γνώριζα. Μαζί κάναμε τις έρευνες για να τη βρούμε».

Το χρονικό του θανάτου της Μαρίας Ιατρού 

Η υπόθεση αυτή μέχρι και σήμερα περιέχει πολλά ερωτήματα αλλά και αντιφάσεις. Η 36χρονη, που ήταν μάνα 4 παιδιών, ανασύρθηκε νεκρή τον Απρίλιο του 2017 μέσα από το αυτοκίνητό της που είχε πέσει στη θάλασσα της Αμφιλοχίας. Ο σύζυγός της δεν αποκλείει να ήταν σεξουαλικό το κίνητρο της δολοφονίας, καθώς και ότι δεν έφυγε από τη ζωή εξαιτίας τροχαίου αλλά έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top