Συνεχίζεται το θρίλερ με τη γυναίκα που βρέθηκε βιασμένη στο Ζεφύρι

Δεν την έχει αναζητήσει κανείς – Αναζητούνται οι δράστες

Δείτε το ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο του Star

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση της αλλοδαπής γυναίκας, η οποία βρέθηκε βιασμένη και σε κωματώδη κατάσταση την περασμένη Τετάρτη στο Ζεφύρι. 

Η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής διερευνά την καταγγελία βιασμού της γυναίκας, σε μια προσπάθεια να ταυτοποιήσουν και να εντοπίσουν τους δράστες, οι οποίοι σύμφωνα με την ίδια, της επιτέθηκαν, τη βίασαν και στη συνέχεια την εγκατέλειψαν στην οδό Σικελιανού στο Ζεφύρι. 

Η γυναίκα εκτιμάται ότι είναι ηλικίας 25 – 35 ετών, Ρομά από τη Βουλγαρία ή τη Ρουμανία. Είναι ευτραφής, με βαμμένα κόκκινα μαλλιά, ενώ στη δεξιά κλείδα έχει ένα τατουάζ με γράμματα και μικρά σύμβολα, παρ’ όλ’ αυτά η αστυνομία δεν έχει καταφέρει ακόμα να την ταυτοποιήσει. 

Νοσηλεύεται στο Γενικό Κρτικό Νίκαιας, ενώ σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, ο οποίος επικαλείται αστυνομικές πηγές, φαίνεται πως είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών και στη συνέχεια, φέρεται να βιάστηκε. 

Όπως προκύπτει από την πρώτη της εξέταση, δε φέρει εξωτερικές κακώσεις, ενώ δεν αποκλείεται ο βιασμός να έγινε σε άλλο σημείο από αυτό που εντοπίστηκε η γυναίκα, σε μια προσπάθεια των δραστών να παραπλανήσουν τις αρχές. 

Δεν έχει ξεκαθαριστεί επίσης έως τώρα αν οι δράστες χορήγησαν στη γυναίκα ναρκωτικές ουσίες για να τη βιάσουν, καθώς η ίδια δεν είναι σε θέση να δώσει αρκετές λεπτομέρειες στους αστυνομικούς. 

Η αστυνομία προσπαθεί να συλλέξει μαρτυρίες ανθρώπων που θα μπορούσαν να είχαν δει τη μεταφορά ή την εγκατάλειψη της γυναίκας, αλλά και υλικό από κάμερες ασφαλείας. 

Παράλληλα, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο οι αρχές έχουν λάβει δείγμα DNA από τα νύχια της γυναίκας, ενώ έχουν σταλεί και τα ρούχα της στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛΑΣ, σε μια προσπάθεια να ελέγξουν αν ο ή οι δράστες έχουν αφήσει DNA που ενδεχομένως οδηγήσουν στην ταυτοποίηση των δραστών. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top