Aποκλειστικό: 47χρονος που κρατούνταν στο τμήμα κατέληξε σε νοσοκομείο

Άλλη μια 20χρονη αυτοκτόνησε στο κελί της

Ένας 47χρονος άνδρας και μια 20χρονη κοπέλα που καρατούνταν σε αστυνομικά τμήματα  μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους. Ο Βαγγέλης Γκούμας ρίχνει φως στις συνθήκες θανάτου με το ρεπορτάζ που θα δείτε. 

Ώρα 5 τα ξημερώματα. Οι ένοικοι ξενοδοχείου στην Ομόνοια, κυρίως ξένοι τουρίστες, ξυπνούν από την φασαρία που ακούν σε ένα από τα δωμάτια.

Ένας  47χρονος άνδρας, πρώην καταδρομέας,  σε κατάσταση αμόκ σπάει ό, τι βρίσκει μέσα στο δωμάτιό του. Σκηνές που παραπέμπουν σε κινηματογραφική ταινία. 

Οι αστυνομικοί φτάνουν στο σημείο και ανεβαίνουν στον όροφο που του υποδεικνύουν οι υπάλληλοι. Ο εξαγριωμένος άντρας τους επιτίθεται.

Μετά από άγρια πάλη ακινητοποιούν τον άνδρα ο οποίος ήταν εκτός ελέγχου και τον οδηγούν στο αστυνομικό τμήμα όπου η σύζυγός του δίνει κατάθεση.

Ειδοποιείται ασθενοφόρο και μεταφέρεται  στο νοσοκομείο Ελπίς όπου διαπιστώνεται ο θάνατός του. Οι αρχές ερευνούν τα αίτια του θανάτου του 47χρονου καθώς και αν βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών .

Όμως ένορκη διοικητική εξέταση γίνεται και για την αυτοκτονία  20χρονης κρατούμενης στο αστυνομικό τμήμα Πεντέλης. Η νεαρή  γυναίκα κρεμάστηκε από το κάγκελο του παραθύρου του κρατητηρίου με κορδόνι. Είχε συλληφθεί για ληστείες κατά συναυτουργία και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top