Προσοχή! Επιτήδειοι προκαλούν «ατύχημα» για να ληστέψουν οδηγούς στη Θηβών

Η καταγγελία στο star.gr

(Ακούστε στο βίντεο την καταγγελία του Στάθη Δ.) - Πρώτη ανάρτηση: 2018-08-24 16:06

Ένα περίεργο περιστατικό έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Τρίτης στη Λεωφόρο Θηβών, στο ύψος του Περιστερίου, με παρ’ ολίγον θύμα έναν 34χρονο!

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο ίδιος στο star.gr, εκείνο το βράδυ καθώς οδηγούσε άκουσε έναν δυνατό ήχο στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου του, σταμάτησε να δει τι συνέβη και έντρομος διαπίστωσε ότι ένας άνδρας είχε πέσει στο δρόμο.

Ο Στάθης Δ., όπως μας δήλωσε, στην αρχή πίστευε ότι τον είχε χτυπήσει και κάλεσε την αστυνομία και ένα ασθενοφόρο. Μετά από λίγα λεπτά, ωστόσο, πήγε στο σημείο μια οικογένεια Ρομά και τον ρωτούσε τι συνέβη… Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς κατευθύνθηκαν προς το αυτοκίνητο του 34χρονου.

Ο ίδιος υποπτεύθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, με αποτέλεσμα να τους πει ότι έχει καλέσει την αστυνομία και ένα ασθενοφόρο για να παραλάβει τον άνδρα που ήταν πεσμένος στον δρόμο. Μόλις ο υποτιθέμενος τραυματίας άκουσε τα λόγια του 34χρονου, σηκώθηκε, είπε πως είναι καλύτερα και εξαφανίστηκε. Το ίδιο έκανε και η οικογένεια Ρομά.

Άνδρες της Αστυνομίας ωστόσο, επιβεβαιώνουν τέτοιου είδους περιστατικά… Υπάρχουν αρκετοί που «στήνουν» ατυχήματα στον δρόμο, προκειμένου να ληστέψουν τους οδηγούς.

 

 

Της Τζωρτζίνας Γιαννοπούλου (ggiannopoulou@star.gr) 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top