Στο Star οι γονείς του 11χρονου που παρασύρθηκε από αέρια αεροπλάνου

Το παιδί εκτινάχθηκε πολλά μέτρα μακριά

Ανήλικο αγόρι που έκανε διακοπές στη Σκιάθο μαζί με την οικογένειά του, τραυματίστηκε από αέρια αεροπλάνου την ώρα που το αεροσκάφος ετοιμαζόταν για την απογείωσή του. Το παιδί βρισκόταν σε κοντινή απόσταση, με αποτέλεσμα να εκτιναχθεί πολλά μέτρα μακριά.

Οι εικόνες που μόλις είδατε με τα αεροπλάνα να πετούν κυριολεκτικά πάνω από τα κεφάλια ανθρώπων δεν αποτελούν σκηνές από κάποια ταινία, αλλά καθημερινό σκηνικό, που συμβαίνει στο αεροδρόμιο "Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης", όπου χιλιάδες τουρίστες απαθανατίζουν με βίντεο και φωτογραφίες την προσγείωση και την απογείωση αεροσκαφών.

Χθες το μεσημέρι όμως ένα 11χρονο αγόρι από τη Γερμανία κι ενώ συνοδευόταν από τον πατέρα του εκτινάχθηκε από αέρια αεροπλάνου, καθώς εκείνο είχε λάβει θέση απογείωσης με αποτέλεσμα το παιδί να τραυματιστεί σε όλο του το σώμα.

Άμεσα σήμανε συναγερμός με το ΕΚΑΒ να παραλαμβάνει το παιδί, μεταφέροντας το πρώτα στο κέντρο υγείας της Σκιάθου, όπου του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Ωστόσο, για την περαιτέρω εξέταση της υγείας του παιδιού κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του μέσω θαλάσσης στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

«Έχει γρατσουνιές, μέχρι τώρα είναι καλά», λέει ο πατέρας του. 

Παρά την προειδοποιητική πινακίδα και τη φωτεινή σηματοδότηση, που υπάρχει στο αεροδρόμιο και απαγορεύει την είσοδο του κόσμου σε αυτό η περιέργεια των τουριστών για το συγκεκριμένο θέαμα είναι τόσο μεγάλη με αποτέλεσμα να συμβαίνουν συχνά παρόμοια ατυχήματα.

Στην προκειμένη περίπτωση το ανήλικο αγόρι είχε την τύχη με το μέρος του καθώς σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Η οικογένεια πάντως, μετά από αυτή την περιιπέτεια που έζησε δηλώνει ότι στο μέλλον θα είναι περισσότερο προσεκτική.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 

  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top