Γυναίκα στο Μάτι επιχείρησε να αυτοκτονήσει επειδή έχασε τους δικούς της

Η συγκλονιστική μαρτυρία μετά την κόλαση φωτιάς

Μάτι γυναίκα απόπειρα αυτοκτονίας

Μπορεί να έχουν περάσει δυο εβδομάδες από τη μαύρη ημέρα της 23ης Ιουλίου και οι φλόγες στο Μάτι να έσβησαν, όμως ο όλεθρος που άφησαν πίσω τους θα μείνει για πάντα χαραγμένος στις ψυχές και τις οικογένειες των ανθρώπων που από τη μια στιγμή στην άλλη είδαν να χάνονται τα πάντα.

Οικογένειες ξεκληρίστηκαν, άνθρωποι και ζώα κάηκαν, περιουσίες χάθηκαν.

Πυρκαγιά στο Μάτι

Οι ιστορίες μέσα από τα χαλάσματα που άφησαν πίσω τους οι φλόγες είναι όμως ακόμα πιο σοκαριστικές.

Μια από αυτές φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Καθημερινή».

Στέλεχος του δημοτικού συμβουλίου της Ραφήνας που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, περιέγραψε στην εφημερίδα τον πόνο μιας γυναίκας που όταν συνειδητοποίησε ότι έχασε τους δικούς της, αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της:

«Πριν από δύο ημέρες, ήμουν στο Μάτι και έπεσα πάνω σε μια γυναίκα που πήγαινε στη θάλασσα για να αυτοκτονήσει επειδή είχε χάσει όλους τους οικείους της. Προσπάθησα να τη μεταπείσω. Μου φώναξε να μην την πλησιάσω γιατί είχε πολλές μέρες να πλυθεί και ήταν βρόμικη. Μου φώναζε να την αφήσω ήσυχη. Δεν ήθελε βοήθεια για το παραμικρό, ήθελε να βρει την ειρήνη της. Δεν ήξερα τι να κάνω. Έπειτα ήρθε μια άλλη γυναίκα που είχε χάσει τον γιο της και κατάφερε να τη μεταπείσει με έναν τρόπο που εγώ δεν είχα…».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top