Καμμένα Βούρλα: 42χρονος πέθανε αβοήθητος έξω από το κέντρο υγείας-φάντασμα

Κόστισε εκατομμύρια ευρώ αλλά δε λειτούργησε ποτέ

Ένας 42χρονος άνδρας έσβησε αβοήθητος στα Καμένα Βούρλα όταν στην προσπάθεια του να βρει κάποιο νοσοκομείο έπεσε πάνω στο κλειστό κέντρο υγείας της περιοχής το οποίο αν και υπερσύγχρονο δεν έχει λειτουργήσει ούτε μια μέρα.

Βρέθηκε αντιμέτωπος με μια αδιαφορία ετών και κατέληξε να χάσει τη ζωή του.

Ο άτυχος άνδρας οδηγούσε στην Εθνική Οδό και κατευθυνόταν στην Καρδίτσα, κάποια στιγμή στο ύψος των Καμένων Βούρλων ένιωσε αδιαθεσία πάνω στο τιμόνι  και  έψαξε να βρει το αυτονόητο, ένα κέντρο υγείας.

Όταν έφτασε εκεί όμως, διαπίστωσε πως ήταν κλειστό.

Το μόνο που μπόρεσε να κάνει τις τελευταίες στιγμές ήταν να σταματήσει ένα διερχόμενο άλλο αυτοκίνητο και να ζητήσει βοήθεια από τον οδηγό λέγοντας ότι «δεν είμαι καλά, δεν είμαι καλα, κάλεσε ασθενοφόρο».

Το ασθενοφόρο έφθασε όμως ο άνδρας είχε ήδη καταλήξει. Απίστευτο,τραγικό κι όμως ελληνικό.

ΤΟ STAR ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΥΠΕΡΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ - ΚΟΣΤΙΣΕ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ 

Ο 42χρονος είχε την ατυχία να πέσει πάνω στο ανύπαρκτο κέντρο υγείας των Καμένων  Βούρλων. 

Ένα κτίριο φάντασμα το οποίο δεν λειτούργησε ποτέ. Ο Βαγγέλης Γκούμας είχε αποκαλύψει πρώτος, την ανυπαρξία του κατά τα άλλα υπερεξοπλισμένου  χώρου.

Στο ρεπορτάζ από τις 2 Νοεμβρίου του 2016 μπορείτε να δείτε τα αχρησιμοποίητα χειρουργικά κρεβάτια και μηχανήματα.

«Δεν είναι δυνατόν στην εποχή που ζούμε να μην δουλεύει Κ.Υ αστικού τύπου σε περιοχή τουριστική που έχει πάνω από 60.000 κόσμο. Κωφεύουν, προφανώς κωφεύουν .Δεν υπάρχει σαφή απάντηση γιατί δεν έχουν προκηρυχθεί  θέσεις γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star o Ιωάννης Συκιώτης, δήμαρχος Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου.

Άνθρωποι λοιπόν πληρώνουν με τη ζωή τους της δυσκαμψία κάποιων. Θυσιάζονται στον βωμό της γραφειοκρατίας. Δυστυχώς η περίπτωση του 42χρονου οδηγού δεν είναι η μόνη.

«Προφανώς έχουν φύγει από τη ζωή κι άλλοι άνθρωποι που δεν έχουν προλάβει να πάνε στο νοσοκομείο. Ευτυχώς έχουμε κάποιους ιδιώτες καρδιολόγους που βοηθάνε πάρα πολύ» σημειώνει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star o Ιωάννης Συκιώτης, δήμαρχος Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου.

Το Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων  όπως  αντιλαμβάνεστε λειτουργεί μόνο στα χαρτιά. Κόστισε 5,5 εκατ. ευρώ και εγκαινιάστηκε το 2009. Από τότε  μέχρι σήμερα το επισκέπτονται μόνο ποντίκια και έντομα.

Οι ασθενείς είναι αναγκασμένοι να διακομίζονται στο Νοσοκομείο της Λαμίας. 

Και τελικά αναρωτιόμαστε. Βρισκόμαστε στην Ελλάδα του 2018; 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top