Εφιάλτης: 30 επιπλέον νεκροί στην περιοχή Κόκκινο Λιμανάκι στο Μάτι

Βρέθηκαν αγκαλιασμένοι σε χωράφι 30 μέτρα από την παραλία

Πρώτη ενημέρωση: 07:58

Οι χειρότεροι φόβοι για αύξηση του αριθμού των νεκρών δυστυχώς επιβεβαιώνονται. Ο Αντιδήμαρχος Ραφήνας - Πικερμίου, Γ. Κοκκόλης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ μετέφερε αρχικά πληροφορίες για τουλάχιστον 20 επιπλέον νεκρούς πολύ κοντά στην παραλία "Αργυρά Ακτή".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εθνική τραγωδία: Στους 50 οι νεκροί σε Νέο Βουτζά και Μάτι

Όπως είπε ο κ. Κοκόλης, πληροφορίες από τον "Ερυθρό Σταυρό" ανέφεραν ότι οι άνθρωποι αυτοί κείτονται νεκροί κοντά σε γνωστή ταβέρνα της περιοχής. 

Λίγα λεπτά αργότερα, ο διασώστης του Ερυθρού Σταυρού, Β. Ανδριόπουλος, επιβεβαίωσε ότι σε ανοιχτό χώρο, ανάμεσα σε δύο σπίτια, στην περιοχή Κόκκινο Λιμανάκι και μόλις 30 μέτρα από την ακτή, εντοπίστηκαν οι σοροί 26 τουλάχιστον ανθρώπων. 

Ο ίδιος εκτίμησε ότι οι άνθρωποι επιχείρησαν να τρέξουν να σωθούν προς τη θάλασσα, όμως δεν τα κατάφεραν και κάηκαν ζωντανοί. 

Ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Ν. Οικονομόπουλος, δήλωσε ότι οι 26 άνθρωποι που βρέθηκαν νεκροί, είναι οικογένειες με παιδιά που προσπάθησαν να σωθούν, αλλά δεν τα κατάφεραν και κάηκαν ζωντανοί, αγκαλιασμένοι. 

Σύμφωνα με τον Ερυθρό Σταυρό επίσης, λίγο πιο πάνω από το σημείο που βρέθηκαν οι 26 νεκροί, εντοπίστηκε η σορός μιας γυναίκας, ενώ σε ταβέρνα στην ίδια περιοχή βρέθηκαν τρεις ακόμα σοροί, αυξάνοντας έτσι συνολικά τους νεκρούς στους 53. 

Όλα δείχνουν ότι ζούμε και πάλι σκηνές του 2007, με τις καταστροφικές φωτιές στην Ηλεία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top