Πατροκτόνος Ζακύνθου: Αίτηση αποφυλάκισης θα καταθέσει ο δικηγόρος του

Σκότωσε τον πατέρα του επειδή ασελγούσε στη μικρή του αδερφή

Αίτηση αποφυλάκισης θα κατατεθεί τις επόμενες ημέρες για τον 26χρονο Αλέξη που σκότωσε τον πατέρα του στη Ζάκυνθο γιατί όπως ισχυρίζεται ασελγούσε στη μικρή του αδερφή.
 
Αν και ο 26χρονος προφυλακίστηκε για τη δολοφονία του ταχυδρόμου πατέρα του στα τέλη του Μαΐου, ο ανακριτής συνεχίζει και καλεί νέους μάρτυρες για καταθέσεις. 

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star έχει καλέσει όχι μόνο συγγενείς και φίλους του πατροκτόνου αλλά και τους συγχωριανούς του.

Όλοι μιλούν για έναν νεαρό που δεν έδωσε ποτέ κανένα δικαίωμα και είχε άψογη συμπεριφορά.

Όλες οι καταθέσεις είναι βέβαιο ότι θα εκτιμηθούν από τις δικαστικές αρχές όταν ο δικηγόρος του καταθέσει και το αίτημα αποφυλάκισης κάτι που αναμένεται να γίνει μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Ο Αλέξης ο οποίος κρατείται στις φυλακές Τριπόλεως δηλώνει κάθε μέρα στην οικογένειά του ότι τώρα κοιμάται ήσυχος καθώς θεωρεί ότι γλίτωσε την μικρή του αδερφή από τον πατέρα του.

Ήταν και ο λόγος όπως ισχυρίζεται που έφθασε στο σημείο να τον σκοτώσει για να μην ασελγήσει πάνω της όπως έκανε σε εκείνον.

Όσο για τα δυο ανήλικα παιδιά της οικογένειας;  Με απόφαση δικαστηρίου τα δυο αδερφάκια βρίσκονται ήδη στη Ρουμανία στην οικογένεια της μητέρας του η οποία χάθηκε πριν από 6 μήνες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top