Έταζε δουλειές σε πρεσβείες και άρπαξε από τα θύματα της 280.000 ευρώ

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε μια επαγγελματίας στην απάτη που υπόσχονταν προσλήψεις σε πρεσβείες και διπλωματικές αποστολές

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε μια γυναίκα  έπειτα από καταγγελία .

Η γυναίκα πρίν περίπου ενάμισι χρόνο πλησίασε  έναν εργαζόμενο σε σούπερ μάρκετ και του έδωσε ελπίδες  πως  μπορεί να του βρει καλύτερη δουλειά. Του είπε μάλιστα ότι έχει “άκρες” στην αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα και πως θα μπορούσε να του εξασφαλίσει πολύ μεγάλο εισόδημα.

Η 57χρονη του ζήτησε αρχικά 1.500 ευρώ για αρχή ενώ  στη συνέχεια τον έπεισε να της δώσει 10.000 ευρώ για να τον εντάξει στο επενδυτικό πρόγραμμα της πρεσβείας!

‘Οταν είδε ότι ο υπάλληλος του σούπερ μάρκετ είχε πεισθεί πλήρως τον συμβούλευσε να διαδώσει την ευκαιρία και σε άλλους..

Η 57χρονη κατάφερε να πείσει έναν ακόμη άνδρα πως θα τον “διορίσει” υπεύθυνο Τύπου στην πρεσβεία του Ισραήλ, αλλά και μια γυναίκα διευθύντρια στην αεροπορική εταιρεία Emirates!

Με διάφορες δικαιολογίες η γυναίκα ζητούσε διάφορα χρηματικά ποσά και κατάφερε να αρπάξει συνολικά μέσα σε ενάμιση χρόνο 280.000 ευρώ από οκτώ άτομα.

Το τελευταίο άτομο το οποίο πλησίασε όμως κάτι υποπτεύθηκε και έτσι η υπόθεση έφτασε μέχρι την αστυνομία.

 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων το STAR εδώ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top