Λαμία: «Έμπλεξα τώρα», είπε ο παππούς στους αστυνομικούς, όταν τον συνέλαβαν

Έναν άγιο άνθρωπο περιγράφουν η σύντροφός του και η κόρη του

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση του συνταξιούχου δικηγόρου, ο οποίος συνελήφθη, καθώς φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά τα δύο εγγονάκια του 7 και 9 ετών στη Λαμία.

Όπως είπε ο Γιώργος Καραϊβάζ στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" η μητέρα των παιδιών είναι μια γυναίκα με πολύ σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, η οποία τα τελευταία χρόνια ζούσε μαζί με τον πατέρα, τα παιδιά της και την γιαγιά της στο ίδιο σπίτι.

Ο σύζυγός της, εξαρτημένος από το αλκοόλ, έχει εξαφανιστεί εδώ και πολλά χρόνια από το σπίτι και ουσιαστικά την ευθύνη και τη φροντίδα των παιδιών είχε αναλάβει ο παππούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο η παιδοψυχολόγος, όσο και η αστυνομία είναι πεπεισμένοι ότι υπάρχει σεξουαλική κακοποίηση, καθώς το κοριτσάκι εξιστόρησε με κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια στην ψυχολόγο τα όσα έζησε από τον παππού της. Μάλιστα φέρεται να έχουν βρεθεί πληγές σε ευαίσθητα σημεία του σώματος του παιδιού που επιβεβαιώνουν την κακοποίηση.

Από την άλλη το αγοράκι δεν είναι σε θέση να δώσει στοιχεία στις αρχές για ενδεχόμενη κακοποίησή του από τον παππού του, καθώς πάσχει από νοητική υστέρηση και όσα έχει πει είναι συγκεχυμένα.

Ο παππούς, συνταξιούχος δικηγόρος, αρνείται όλες τις κατηγορίες, ωστόσο όταν οι αστυνομικοί πήγαν να τον συλλάβουν φέρεται να τους είπε: «Έμπλεξα τώρα έτσι»;

«Είναι άγιος άνθρωπος», λένε η σύντροφος του 69χρονου και η κόρη της

Στην εκπομπή μίλησαν ακόμα η επί 16 χρόνια σύντροφός του, αλλά και η κόρη της, η οποία έμενα για ένα διάστημα μαζί του.

«Είναι άδικο αυτό που λέγεται για τον άνθρωπό μου. Είναι πολύ καλός άνθρωπος, της εκκλησίας, πάντα βοηθούσε τον κόσμο. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει κάνει αυτά που τον κατηγορούν», είπε με τρεμάμενη φωνή η σύντροφός του.

Στο ίδιο κλίμα και η κόρη της, η οποία από 10 ετών έμενε μαζί του.

«Μου φαίνεται απίστευτο. Ο άνθρωπος αυτός είναι ο καλύτερος που έχω γνωρίσει. Τον έχω σαν πατέρα μου. Κοιμόμουν στο ίδιο δωμάτιο μαζί του και ποτέ δεν έκανε το παραμικρό για να με αγγίξει ή να μου κάνει κακό, μου μιλούσε συνέχεια για τον Θεό. Βοηθούσε όποιον είχε ανάγκη, το κοριτσάκι ήταν πάντα κολλημένο πάνω του, κάτι θα παρεξήγησε δεν μπορώ να το πιστέψω», είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top