Nέα επίθεση αναρχικών με βαριοπούλες σε συμβολαιογραφείο στα Εξάρχεια

Επειδή -όπως υποστηρίζουν- διενεργεί ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

Εξάρχεια:Νέα επίθεση αναρχικών σε συμβολαιογραφείο

Νέα επίθεση σε συμβολαιογραφείο στα Εξάρχεια πραγματοποίησαν αναρχικοί.

Το «ντου» έγινε το βράδυ της Τρίτης 22 Μαΐου και ανακοινώθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Οι αναρχικοί αναφέρουν πως επιτέθηκαν με βαριοπούλες στο συγκεκριμένο συμβολαιογραφείο, υποστηρίζοντας πως διενεργεί ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συνελήφθη 19χρονος για την επίθεση του «Ρουβίκωνα» στο συμβολαιογραφείο

Προειδοποιούν μάλιστα ότι «όσοι πλειστηριάζουν και συμμετέχουν με κάθε τρόπο στις κατασχέσεις των σπιτιών μας, πρέπει να γνωρίζουν ότι θα βρεθούν αντιμέτωποι με την οργή μας».

Στην ανακοίνωσή τους, αναφέρουν μεταξύ άλλων πως «δεν πρόκειται να αποδεχτούμε ως όρο ζωής ότι η πρόσβαση σε αγαθά, όπως το νερό, η ενέργεια, η μετακίνηση με τα ΜΜΜ, η στέγαση, θα εξαρτόνται από τις οικονομικές μας δυνατότητες, και από τους σχεδιασμούς και τις επιδιώξεις του κράτους και του κεφαλαίου. Τα κοινωνικά αγαθά καλύπτουν τις ανάγκες μας και δεν μπορούν να αποτελούν εμπόρευμα (…)Μέσα από αυτοοργανωμένες, αντιιεραρχικές, αδιαμεσολάβητες και μαχητικές διαδικασίες αγώνα θα αντισταθούμε και θα εμποδίσουμε στην πράξη κάθε προσπάθεια για την περαιτέρω υποτίμηση της ζωής μας. Δεν είμαστε διατεθειμένες/οι να κάνουμε θυσίες για το κράτος και τα αφεντικά. Όσοι πλειστηριάζουν και συμμετέχουν με κάθε τρόπο στις κατασχέσεις των σπιτιών μας, πρέπει να γνωρίζουν ότι θα βρεθούν αντιμέτωποι με την οργή μας. Μπορεί κάποιοι συμβολαιογράφοι να θεωρούν ότι η διενέργεια πλειστηριασμών αποτελεί μια ευκαιρία για κέρδος, να ξέρουν ότι το κόστος θα είναι μεγαλύτερο».

Η νέα αυτή επίθεση από αναρχικούς, έγινε πριν καλά καλά περάσουν τέσσερις ημέρες από το «ντου» του «Ρουβίκωνα» σε άλλο συμβολαιογραφείο στα Εξάρχεια, όπου τα μέλη του τα έκαναν γυαλιά καρφιά.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top