Συνελήφθησαν οι δύο Αλβανοί κακοποιοί που είχαν δραπετεύσει στον Πειραιά

Μετά από μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας - ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ: 12-05-2018 08:00

Πρώτη δημοσίευση 11-05-2018 21:30

Δείτε στο βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star το χρονικό της υπόθεσης

Μετά από επιχείρηση της διεύθυνσης ασφαλείας Αττική ς και της ΕΚΑΜ, συνελήφθησαν στην περιοχή της Ν. Φιλαδέλφειας οι δύο επικίνδυνοι κακοποιοί που είχαν αποδράσει προχθές το βράδυ κατά τη διάρκεια της μεταγωγής από το λιμάνι του Πειραιά.

Το χρονικό της απόδρασης

Οι δύο βαρυποινίτες δραπέτευσαν την Τετάρτη στο λιμάνι του Πειραιά κατά την επιχείρηση μεταγωγής τους με πλοίο στις φυλακές Αλικαρνασσού.

Τέσσερις από τους 11 κρατουμένους επιχείρησαν να δραπετεύσουν την ώρα που επιβιβάζονταν στο πλοίο. Αστυνομικοί και άνδρες του Λιμενικού κατάφεραν να συλλάβουν τους δύο από αυτούς πριν απομακρυνθούν, οι άλλοι δύο όμως κατάφεραν να διαφύγουν.

Σύμφωνα με την αστυνομία πρόκειται για άκρως επικίνδυνους κακοποιούς, οι οποίοι έχουν καταδικαστεί και οι δύο σε δις ισόβια, ενώ ο ένας από αυτούς έχει σκοτώσει ένα αγοράκι μόλις 2,5 ετών.

Τον Νοέμβριο του 2011,  ένας 35χρονος Αλβανός είχε βρεθεί δολοφονημένος με μια σφαίρα στο κεφάλι και δίπλα του σε μια λίμνη αίματος ο 2,5 ετών γιος του με κομμένο το λαιμό του, για να μην είναι μάρτυρας της δολοφονίας του πατέρα του.

Όπως αποδείχθηκε, ο δολοφόνος εκτελούσε συμβόλαιο θανάτου.

Σε βάρος του εκκρεμούσαν ήδη δύο εντάλματα σύλληψης για τη δολοφονία ενός 32χρονου στη Μεσσηνία το 2008 και για απόπειρα ανθρωποκτονίας ενός άνδρα το Μάρτιο του 2009 στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top