Καταδικάστηκε γυμνασιάρχης που παρενοχλούσε σεξουαλικά μαθήτρια

Την αποκαλούσε «μωρό μου» και τη ρωτούσε τι εσώρουχα φοράει

Σε ποινή φυλάκισης 2 ετών με 3ετή αναστολή, καταδικάστηκε ένας 57χρονος γυμνασιάρχης, που αποκαλούσε «μωρό μου» μία μαθήτριά του και την ρωτούσε τι εσώρουχα φοράει.

Όλα αποκαλύφθηκαν μετά από καταγγελία της μαθήτριας. Ο 57χρονος καθηγητής μαθηματικών δίχως καμία ντροπή όπως υποστήριξε η μαθήτρια του, από το τέλος του 2012 άρχισε να την αποκαλεί «μωρό μου», της έκανε αισχρά σχόλια και κομπλιμέντα για τα εσώρουχα της, την τραβούσε πάνω του, τη φίλησε στο ντεκολτέ και της έπιανε το στήθος.

Συγκεκριμένα όταν η μαθήτρια μπήκε στο γραφείο του και του ζήτησε ένα χάπι εκείνος τη ρώτησε:

«Τι χρώμα εσώρουχο φοράς; Κόκκινο ή λεοπάρ;»

Λίγους μήνες αργότερα την πλησίασε με τη πρόφαση να της πει κάτι σοβαρό, κόλλησε το σώμα του πίσω από το δικό της και την αγκάλιασε, τοποθετώντας τα χέρια του στο στήθος της.

Λίγες μέρες μετά μακριά από τα βλέμματα των άλλων μαθητών ο κατηγορούμενος έμεινε μόνος του με την ανήλικη, πίεσε τα χέρια του στο στήθος της και τη θώπευσε. Όλα τα παραπάνω, συνοδεύονταν και με λεκτικές παρενοχλήσεις.

Ο καθηγητής και διευθυντής σχολείου κρίθηκε ένοχος για προσβολή της αιδούς της ανήλικης μαθήτριάς του, κατ' εξακολούθηση. Ο ίδιος αρνείται τα πάντα.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top