Είσαι fan των exreme sports; 5 μέρη στην Ελλάδα για να "πιάσεις" τον Μάη!

Δες τι σου προτείνει το star.gr

Δείτε στο βίντεο που μας έστειλε αναγνώστης του star.gr να κάνει παραπέντε στη Λευκάδα...

 

Θες φέτος να "πιάσεις" τον Μάη κάπως διαφορετικά; Αν έχεις βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια, να μαζεύεις τριαντάφυλλα, πασχαλιές και μαργαρίτες προκειμένου να φτιάξεις το πρωτομαγιάτικο στεφάνι, το star.gr σου προτείνει κάτι πιο… extreme.

Αν είσαι ριψοκίνδυνος τύπος πάρε την παρέα σου και πήγαινε κάπου για… τρέλες! Όχι, στις Σεϋχέλλες, αλλά εδώ δίπλα. Στο περίπου δηλαδή…!

Πιο κάτω, θα δεις 5 μέρη της Ελλάδας που φημίζονται για extreme sports. Είσαι έτοιμος για νέες περιπέτειες; Διάβασε προσεκτικά:

 

Αλεξίπτωτο πλαγιάς στη Λευκάδα

Αν νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να δεις τον κόσμο από ψηλά, τότε πήγαινε μια βόλτα στη Λευκάδα. Στο όμορφο νησί του Ιουνίου μπορείς να κάνεις αλεξίπτωτο πλαγιάς ή αλλιώς… παραπέντε. Θα νιώσεις σαν… πουλί πάνω από τα καταγάλανα νερά. Βέβαια, σε αυτή την πτήση δεν θα είσαι μόνος σου, αλλά μαζί με έμπειρο πιλότο για μεγαλύτερη ασφάλεια.

(Φωτογραφία αναγνώστη του star.gr)

 

Kite Surf στο Ναύπλιο

Σου αρέσει η θάλασσα και θες να δοκιμάσεις ένα άθλημα που θα... σε "πάρει" και θα σε "σηκώσει"; Δοκίμασε Kite Surf στο Ναύπλιο! Οι θερμικοί άνεμοι και τα ρηχά νερά του Αργολικού κόλπου αποτελούν ιδανικό προορισμό για γρήγορη εκμάθηση. Αυτό που χρειάζεσαι είναι μια σανίδα, έναν αετό και αρκετές ώρες υπομονής, καθώς το kite surf χρειάζεται καλή τεχνική!

(Φωτογραφία αναγνώστη του star.gr)

 

Bungee Jumping στην Κόρινθο

Αν θες η αδρεναλίνη σου να "πιάσει" κόκκινο κάνε το πιο… extreme των extreme sports: bungee jumping. Πας μέχρι τον Ισθμό της Κορίνθου, ανεβαίνεις στη γέφυρα, δένεσαι, βουτάς και ο Θεός μαζί σου! Πρέπει να είσαι πολύ γενναίος για πάρεις μια τέτοια απόφαση. Αν το τολμήσεις όμως – λένε- θα είναι μία από τις δυνατότερες εμπειρίες της ζωής σου. 

(Φωτο από Instagram)

 

Skydiving στα Μέγαρα

Θες να πηδήξεις από πιο ψηλά; Από τα 14.000 πόδια με ταχύτητα 220 χλμ/ώρα για παράδειγμα και να νιώσεις την απόλυτη ελευθερία;  Τα Μέγαρα είναι δίπλα από την Αθήνα! Αφού ετοιμαστείς ψυχολογικά, ανεβαίνεις στο αεροπλάνο. Στα περίπου 20 λεπτά πτήσης θα απολαύσεις την πανέμορφη θέα του Σαρωνικού και της Αθήνας. Μετά δένεσαι με ασφάλεια, μαζί με τον εκπαιδευτή σου, και αφού κάνεις τον σταυρό σου, είσαι on air!

(Φωτο από Instagram)

 

Αναρρίχηση στα Μετέωρα

Αν θες από την άλλη να πάρεις τα… βουνά, πήγαινε για αναρρίχηση! Στα Μετέωρα υπάρχει ένα από τα σπουδαιότερα αναρριχητικά πεδία της Ευρώπης, το  «δάσος των βράχων». Διαθέτει περίπου επτακόσιες μεγάλες διαδρομές όλων των βαθμών δυσκολίας με κάποιες από αυτές να φτάνουν σε ύψος ακόμα και το ένα χιλιόμετρο. 

(Φωτο από Instagram) 

 

της Στέλλας Αθανασάκη

e-mail: sathanasaki@star.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top