Αποκλειστικό: Είναι καθαρές οι παραλίες της Αττικής μετά το ναυάγιο του «Αγία Ζώνη»; - Τι έδειξε η έρευνα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Η ζημιά από το ναυάγιο υπήρξε ανυπολόγιστη το προηγούμενο καλοκαίρι

Το καλοκαίρι πλησιάζει, κάποιοι έχουν ξεκινήσει τα μπάνια και αυτό το ρεπορτάζ μας αφορά όλους, διότι το Star παρουσιάζει αποκλειστικά τα αποτελέσματα της έρευνας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για την καταλληλότητα των παραλιών μετά το ναυάγιο του Αγία Ζώνη. Δείτε κατά πόσο είναι ασφαλές να κολυμπάμε στο παραλιακό μέτωπο της Αττικής.

Kαθαρές και ... με τη βούλα είναι οι παραλίες στη Ριβιέρα της Αττικής και οι δήμαρχοι καλούν τον κόσμο άφοβα να κάνει το μπάνιο του. Μάλιστα η Γλυφάδα θα διεκδικήσει και φέτος την γαλάζια σημαία.  Το Star αποκαλύπτει τα αποτέλεσμα της έρευνας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για την καταλληλότητα των παραλιών της Αττικής.

Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στο πιστοποιητικό φυσικοχημικής εξέτασης που παρουσιάζουμε, αναδεικνύει την καταλληλότητα των νερών για κολύμπι.

Έτσι λοιπόν από την δημοτική πλαζ Αλίμου, η Ακτή του Ήλιου, η πλαζ των Λουτρών αλλά και οι 5 πλαζ της Γλυφάδας, είναι κατάλληλες για μπάνιο.

Θύμιζε Αύγουστο σήμερα η κίνηση στις παραλίες

Οι παραλίες της Αττικής σήμερα γέμισαν.

Τα beach - bar και τα εστιατόρια της περιοχής έδιωχναν κόσμο. Οι πλαζ γέμισαν ασφυκτικά.

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top