Άργος: 20.000 ευρώ για βραδιά κατάνυξης με Γαιτάνο και Μπάση

Η Δημοτική και Κοινωφελής Επιχείρηση Άργους- Μυκηνών, όμως, δημοσιοποίησε τα ακριβή ποσά που θα πάρουν οι δυο τραγουδιστές

Αίσθηση προκάλεσε η απόφαση του δήμου Άργους να διαθέσει είκοσι χιλιάδες ευρώ για "βραδιά κατάνυξης" την Μεγάλη Παρασκευή και συναυλία με εκκλησιαστικούς ύμνους, από τους Πέτρο Γαϊτάνο και Δημήτρη Μπάση. Τη δική τους απάντηση έδωσαν στο ΣΤΑΡ οι διοργανωτές τις εκδήλωσης.

Η βραδιά… κατάνυξης δεν θα περιοριστεί μόνο στην περιφορά των Επιταφίων. Θα συμμετάσχουν και οι τραγουδιστές Πέτρος Γαϊτάνος και Δημήτρης Μπάσης.

 «Είναι η τρίτη χρονιά που συμμετέχω. Ερχόμενοι όλοι οι Επιτάφιοι της πόλης του κέντρου για να κάνουν την δέηση, ψάλουμε ύμνους της Μεγάλης Παρασκευής» τόνισε ο Πέτρος Γαιτάνος.

Πολλά ακούστηκαν για τον... μισθό των καλλιτεχνών. Η Δημοτική και Κοινωφελής Επιχείρηση Άργους- Μυκηνών, όμως, δημοσιοποίησε τα ακριβή ποσά που θα πάρουν οι δυο τραγουδιστές.

Συγκεκριμένα:

-Ο Πέτρος Γαϊτάνος θα πάρει για τη συμμετοχή του: 1.875€

-Κι ο Δημήτρης Μπάσης: 550€

 «Θα συμμετάσχω σε μια εκδήλωση. Θα πάρω μια αμοιβή γι' αυτό. Είναι μια πρωτοβουλία του Δήμου που πια έχει γίνει θεσμός από τα προηγούμενα χρόνια» δηλώνει ο Δημήτρης Μπάσης. 

"Ο κάτοικος του Άργους όταν ακούει 20.000 ευρύ σου λέει θα πάρει ο Γαιτάνος κι ο Μπάσης 20.000 ευρώ.  Αυτό είναι ψευδές! Και πέρσι πήραμε ανάλογη απόφαση, προϋπολογισμό 20.000 ευρώ δηλαδή, αλλα ξοδέψαμε 9.000 με ΦΠΑ γύρω στις 11.000 ευρώ. τέτοιου είδους εκδηλώσεις δεν γίνονται με μηδενικό κόστος. χρειάζονται δαπάνη» Τονίζει ο πρόεδρος του ΚΕΔΑΜ Πέτρις Διολίτσης.

 Η... θρησκευτική αυτή συναυλία συγκεντρώνει κάθε χρόνο στην πλατεία του Αγίου Πέτρου πάνω από 25 χιλιάδες άτομα.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top