Οι βιαστικές κινήσεις των δολοφόνων της Ειρήνης Λαγούδη

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

Τα λάθη βιασύνης είναι αυτά που θα  προδώσουν  τους δράστες ισχυρίζεται στο STAR ο δικηγόρος της οικογένειας.. Η αιθάλη στο εξωτερικό μέρος της πόρτας του οδηγού. Τα δυο αποτυπώματα από το μποτάκι της ατυχής γυναίκας στο πίσω μέρος του αυτοκίνητου, η ζώνη ασφάλειας που ήταν έξω από το αυτοκίνητο, το μπιτόνι που πάρα την πυρκαγιά ήταν άθικτο.

Λάθη που θα οδηγήσουν τελικά στη σύλληψη των δραστών 

ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ

Το κουβάρι στην υπόθεση του θανάτου της Ειρήνης Λαγουδη είναι μπερδεμένο εξ αρχής όπως καταγγέλλει η οικογένεια της... Έγιναν λάθη και παραλείψεις στις έρευνες απο την πρώτη στιγμή που βρέθηκε νεκρή μέσα στο χρυσαφί αυτοκίνητο της ..στις 8 Ιανουάριου 

ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ 

Οι τεχνικοί σύμβουλοι της οικογένειας είναι πεπεισμένοι ότι οι δράστες ήταν τουλάχιστον 2...οι οποίοι έβαλαν τη φωτιά και στη συνέχεια τη μετέφεραν στο πίσω μέρος του αυτοκίνητου. Χρειάστηκαν μόνο υποστηρίζουν 15 λεπτά για να ολοκληρώσουν το σχέδιο τους.

Την ερχόμενη Τετάρτη δύτες από την Θεσσαλονίκη θα πέσουν στη λίμνη Τριχωνίδα για να εντοπίσουν το κινητό της Ειρήνης Λαγούδη .Δεν αποκλείεται να εντοπίσουν και άλλα στοιχεία που θα οδηγήσουν στην λύση του μυστήριου μετα απο 65 ημερες.

 

Δείτε περισσότερα στο ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top