Σαν να μην πέρασε μια μέρα στη Μάνδρα: Τρεις μήνες μετά τις φονικές πλημμύρες δεν έχει γίνει κανένα αντιπλημμυρικό έργο

Η δυνατή βροχή «ξύπνησε» μνήμες Νοεμβρίου

Η δυνατή βροχή ξύπνησε μνήμες Νοεμβρίου στους κατοίκους της Μάνδρας. Όπως λένε, στην κάμερα του Star και τον Βαγγέλη Γκούμα, δεν έχει γίνει κανένα αντιπλημμυρικό έργο. Tρεις μήνες μετά τις φονικές πλημμύρες τίποτα δεν έχει αλλάξει για τους κατοίκους της Μάνδρας, καθώς ο Δήμος έχει στη διάθεσή του μόνο μια μπουλντόζα.

Οι κάτοικοι ζουν με τον τρόμο ότι θα πλημμυρίσουν ξανά. Σε ορισμένα σημεία, έχουν βάλει μόνοι τους ξύλα για να μην μπει το νερό μέσα στα σπίτια τους

Κανένα αντιπλημμυρικό έργο, κανένα έργο υποδομής ούτε στην παλιά εθνική οδό ούτε στην πολύπαθη οδό Κοροπούλη υπάρχει μετά την καταστροφή.

ΠΑΓΙΔΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗ

 

Σε άλλο σημείο της κεντρικής λεωφόρου που οδηγεί προς την Ελευσίνα, στο ύψος της Μάνδρας, υπάρχει μια μεγάλη τάφρος γεμάτη με νερό.

Όταν πέφτει η νύχτα, κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν πως δεν υπάρχουν πεζοδρόμια με κίνδυνο να πέσουν στα χαντάκια, ενώ όσοι περιμένουν σε στάσεις λεωφορείων κρατάνε φακό για να τους δει ο οδηγός.

Οι μόνοι που βρίσκονται στο πλευρό των κατοίκων είναι οι εθελοντές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top