Συνελήφθη 30χρονος για διακίνηση 21 κιλών και 713 γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης

Για την ίδια υπόθεση αναζητείται και ένας 35χρονος

Συνέλαβαν 30χρονο με 21 κιλά ακατέργαστης κάνναβης

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από τα ξημερώματα της Κυριακής ένας 30χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος συνελήφθη  από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Όπως αναφέρει η αστυνομία, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ακινητοποιήθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 30χρονο, ο οποίος πριν τον έλεγχο, πέταξε από το όχημα 2 ταξιδιωτικούς σάκους, που περιείχαν 24 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 21 κιλών και 713 γραμμαρίων.

Από τη συνεχιζόμενη έρευνα προέκυψε ότι, στο αυτοκίνητο επέβαινε ως συνοδηγός και 35χρονος ομοεθνής του, ο οποίος είχε αποβιβασθεί νωρίτερα του αστυνομικού ελέγχου και είχε απομακρυνθεί πεζός, εκμεταλλευόμενος το δύσβατο της περιοχής.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

 

  • 21 κιλά και 713 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
  • Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ,
  • 1 κινητό τηλέφωνο με 1 κάρτα SIM και
  • τα χρηματικά ποσά των 90 Ευρώ και 1000 Λεκ Αλβανίας

Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 35χρονου, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, συνεχίζονται ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς .

Ο συλληφθείς με τη σε βάρος του δικογραφία, θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top