Αποκλειστικό: Οι φωτογραφίες από την πραγματογνωμοσύνη στο αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη

Τι δείχνει το ρολόι του οχήματος, το καντράν και το πορτ-μπαγκάζ

Φωτογραφίες από την πραγματογνωμοσύνη που διενεργήθηκε την περασμένη Τετάρτη από τον Αναστάσιο Δέδε, παρουσία του Βασίλη Ταουξή αλλά και αστυνομικών από την ασφάλεια του Αγρινίου, έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Στην πρώτη φωτογραφία βλέπουμε την ώρα. Πρόκειται για το καντράν του αυτοκινήτου το οποίο δείχνει την ώρα αλλά υπάρχει ένα ενδεχόμενο η Ειρήνη να μην το είχε γυρίσει από τη θερινή ώρα. Το ρολόι είναι ηλεκτρονικό και λειτουργούσε μέχρι την τελευταία στιγμή. Το ρολόι δείχνει να έχει σταματήσει στις 07:39 το απόγευμα.

Η δεύτερη φωτογραφία δείχνει το κομβίο ανοίγματος του πορτ-μπαγκάζ, που αποτελεί πολύ σημαντικό εύρημα. Όπως είχε καταθέσει ο βενζινοπώλης, αν όντως ήταν η Ειρήνη, του έδωσε τα κλειδιά του αυτοκινήτου και του είπε να ανοίξει την πόρτα του πορτ-μπαγκάζ και να πάρει το μπιτόνι προκειμένου να το γεμίσει. Αυτό έγινε γύρω λίγο πριν τις 14:00. Η πραγματογνωμοσύνη δείχνει όμως ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είχε κομβίο ανοίγματος πορτ-μπαγκάζ.

Στην τρίτη φώτο από το καντράν φαίνεται ότι τα συνολικά χιλιόμετρα που είχε διανύσει το αυτοκίνητο της Ειρήνη είναι 24.392 και τα ημερήσια 103 χιλιόμετρα. Επίσης φαίνεται και το άδειο ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου με το λαμπάκι να έχει ανάψει κόκκινο. Σε αυτό το σημείο να σημειώσουμε ότι η φωτιά μπήκε ενώ το αυτοκίνητο ήταν ακόμα σε λειτουργία και εξακολούθησε να λειτουργεί έως ότου άδειασε το ντεπόζιτο.

Στην τέταρτη φωτογραφία βλέπουμε το αυτοσχέδιο φυτίλι όπως το χαρακτήρισαν οι πραγματογνώμονες. Είναι ένα δεξιό κορδόνι ανάρτησης στην πίσω εταζέρα. Σύμφωνα με τον κύριο Δέδε, πάνω στο βαμβάκι υπάρχει κάποιο υγρό.

Η πέμπτη φωτογραφία είναι από το πορτ-μπαγκάζ και φαίνονται τα πατάκια του αυτοκινήτου τα οποία δεν πήραν φωτιά και είναι σχεδόν άθικτα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top