Aποκλειστικά στο Star ο σύζυγος της Μαρίας Ιατρού που βρέθηκε νεκρή στην Αμφιλοχία: «Είμαι σίγουρος ότι δεν αυτοκτόνησε»

«Είμαι θυμωμένος με κάποιους, όχι με τη γυναίκα μου»

Απαντήσεις για το θάνατο της Μαρίας Ιατρού ψάχνουν οι δικοί της άνθρωποι, οι οποίοι δεν αποκλείουν την εγκληματική ενέργεια. Ο σύζυγός της μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, είναι κατηγορηματικός. Η Μαρία, λέει, δεν αυτοκτόνησε.

«Εννοείται ότι δεν αυτοκτόνησε. Έχω υπομονή. Θέλω να προστατεύσω τα παιδιά μου έτσι… αλλά αυτό από μόνο του δεν λέει τίποτα. Είμαι πολύ θυμωμένος, με πρόσωπα όχι με την γυναίκα μου…», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης:  Αποκλειστικό Star: Ανατροπή στην υπόθεση της 36χρονης Μαρίας Ιατρού που βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της στην Αμφιλοχία

                             Θάνατος Μαρίας Ιατρού στην Αμφιλοχία: Κάποιο όχημα της έκλεισε το δρόμο και την οδήγησε στη θάλασσα

Φειδωλός στις δηλώσεις του ο σύζυγος της Μαρίας Ιατρού, εκφράζει το θυμό του για το όσα έχουν ακουστεί. Δεν θέλει να πει πολλά, δεν θέλει, λέει, να εκφράσει  τις σκέψεις του. Είναι ο δικός του τρόπος να προστατεύσει τα παιδιά του.

 «Έχουμε καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελία με όλες μας τις απορίες.. έχουμε εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και περιμένουμε απαντήσεις», είπε.

Ο Άρης Αντωνόπουλος γνωρίστηκε και παντρεύτηκε με την Μαρία όταν εκείνη ήταν 19 ετών και εκείνος 22. Απέκτησαν τέσσερα παιδιά. Όπως λέει, δεν περίμενε το ταξίδι που ήθελε να κάνει η σύζυγός του, χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει τον προορισμό, δεν θα είχε γυρισμό.

«Αυτό που θέλω εγώ είναι να λάμψει η αλήθεια, αυτό προσπαθούμε να κάνουμε και θα φτάσουμε μέχρι το τέλος την υπόθεση για να μας λυθούν όλες οι απορίες για να πάρουμε απαντήσεις… αυτό»

 Η Μαρία έφυγε από το Λουτράκι με προορισμό την Παραμυθιά. Το αυτοκίνητό της βρέθηκε στο βυθό της Αμφιλοχίας. Η οικογένεια δεν αποκλείει την εγκληματική ενέργεια. Όρισε πραγματογνώμονα οποίος αποκαλύπτει στο Star την εκτίμηση του.

«Το αυτοκίνητο ήρθε σε επαφή με άλλο άνοιξε το καπό με αποτέλεσμα η  οδηγός ενδεχομένως φοβήθηκε έκανε ελιγμό δεξιά χτύπησε στις πέτρες και έπεσε στη θάλασσα», λέει ο Γιάννης Ρούσσης, πραγματογνώμονας της οικογένειας της 36χρονης.

Η υπόθεση της Μαρίας Ιατρού εγείρει ερωτήματα. Οι απαντήσεις θα δοθούν εν καιρώ…

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top