Θάνατος 44χρονης: Τα ευρήματα στο αυτοκίνητό της που «οδηγούν» στο ενδεχόμενο του εγκλήματος

Ανακαλύφθηκαν σημαντικά στοιχεία για τη λύση του μυστηρίου

Κλιμάκιο δικηγόρων και τεχνικών συμβούλων βρέθηκε σήμερα στο Αγρίνιο στα υπόγεια της ασφάλειας προκειμένου να εξεταστεί το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρέθηκε νεκρή και με εγκαύματα η 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νέο βίντεο ντοκουμέντο με την Ειρήνη Λαγούδη – Παρέα με φίλους της διασκεδάζει τις ημέρες των γιορτών

Φωτογραφία ντοκουμέντο: Η 44χρονη Ειρήνη έξι μέρες πριν τον θάνατό της είχε πάει σε κέντρο αισθητικής

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο Βασίλης Ταουξής, συνήγορος της οικογένειας της Ειρήνης, περιέγραψε την εικόνα του Ford Ka, περίπου δυο εβδομάδες μετά τον θάνατο της 44χρονης:

«(Το αυτοκίνητο) Αναδίδει ακόμα και τώρα οσμή καμμένου υλικού .Δεν έχει καεί ολόκληρη η καμπίνα του αυτοκινήτου αλλά μερικά σημεία.Τα όργανα είναι ευδιάκριτα, δεν έχουν υποστεί αλλοιώσεις (δεν έχουν καεί, σπάσει ή αποσυναρμολογηθεί). Μένει να αποδειχτεί από την έρευνα φανεί αν κάποιος έβαλε επιλεκτικά φωτιά ώστε να «σβήσει» τα ίχνη του. Όπως το βλέπω, μου θυμίζει –βάζω πολλά εισαγωγικά αλλά το λέω- όχι σκηνή αυτοκτονίας, αλλά σκηνή που παραπέμπει σε ταινίες του αμερικάνικου κινηματογράφου με τα πληρωμένα συμβόλαια με εκτέλεση ανθρώπου» δήλωσε ο κος Ταουξής.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Τάσος Δέδες, πραγματογνώμονας της οικογένειας της  44χρονης ο οποίος είπε:

 

«Επειδή η προανάκριση είναι μυστική, δεν μπορώ να αναφέρω λεπτομέρειες όσον αφορά την αυτοψία, η οποία έγινε παρουσία δυο διορισμένων πραγματογνωμόνων από την αστυνομική διεύθυνση Αγρινίου. Εξέτασα ενδελεχώς το όχημα, έχω βρει ευρήματα που είναι σημαντικά και θα αξιολογηθούν στην πορεία πάντοτε σε συνάφεια με τα ευρήματα που θα δώσει η διεύθυνση εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. Θεωρώ ότι υπάρχουν πάρα πολλά σημεία που προβληματίζουν. Σχετικά με μπιτόνια που ήταν γεμάτα είτε με βενζίνη είτε με πετρέλαιο, έχω βρει στοιχεία που θα βοηθήσουν πάρα πολύ το έργο της προανάκρισης και πράγματι προβληματίζουν όσον αφορά το συγκεκριμένο συμβάν. Θεωρώ ότι το θέμα είναι απλό και δεν κλείνει απλά».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top