Απροσδιόριστα τα αίτια θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη - Τι λέει ο ιατροδικαστής

Η οικογένειά της ζητά απαντήσεις

Νέα βίντεο -  ντοκουμέντα και μαρτυρίες έρχονται στο φως  για το θάνατο - μυστήριο της Ειρήνης Λαγούδη. Η οικογένειά της έστειλε σήμερα   επιστολή  στα μέσα μαζικής ενημέρωσης  και υποστηρίζει ότι η άτυχη γυναίκα είναι θύμα εγκληματικής ενέργειας. Οι τοξικολογικές εξετάσεις ,τα αποτελέσματα των οποίων θα βγουν τις επόμενες ημέρες θα λύσουν το γρίφο για την αιτία θανάτου της.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς. Έξι μόλις ημέρες πριν πεθάνει  η Ειρήνη Λαγούδη  γιορτάζει με την οικογένειά της στην Αθήνα την αλλαγή του  χρόνου. Η εικόνα της, χίλιες λέξεις. Χαμογελά, τραγουδά αγκαλιάζει τα αγαπημένα  της πρόσωπα.

Είναι η ίδια γυναίκα η οποία στις 6 Ιανουαρίου φέρεται να  βάζει τέλος στη ζωή της με αργό και επώδυνο θάνατο. Φορώντας τον  χριστουγεννιάτικο σκούφο της δείχνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ μαζί με τις φίλες της  μπροστά στην κάμερα.

Ο ξάδερφός της είναι ο τελευταίος άνθρωπος από την οικογένεια ο οποίος την συνάντησε λίγο πριν εξαφανιστεί. Η μαρτυρία του  αποκαλυπτική για το πώς ήταν εκείνη την ημέρα η Ειρήνη: «Δεν είδαμε κάτι ανησυχητικό για να φθάσει εκεί γιατί μιλάγαμε. Μου είπε ότι θα κάτσει να ασχοληθεί με το σπίτι γιατί ήταν στην Αθήνα».

Απροσδιόριστα τα αίτια θανάτου

 

Ο ιατροδικαστής στο πιστοποιητικό θανάτου ανέφερε όμως  ότι είναι απροσδιόριστη  η αιτία που πέθανε, συμπληρώνοντας ότι βρίσκονται  εν αναμονή των εργαστηριακών εξετάσεων  ιστολογικών  και τοξικολογικών. Γιατί όμως καθυστερούν τόσο πολύ οι τοξικολογικές εξετάσεις;

«Δυστυχώς ο αριθμός των εργαστηρίων είναι περιορισμένος. Δεν είναι μια γενική αίματος δηλαδή, την ίδια μέρα απαιτείται ένα ικανοποιητικό διάστημα που αγγίζει τον ένα μήνα, μπορεί και τους δύο», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ιατροδικαστής.

Επιστολή οικογένειας: Η Ειρήνη είναι θύμα εγκληματικής ενέργειας

 

Η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη έστειλε σήμερα μια δισέλιδη επιστολή  με τίτλο: «Η αδικοχαμένη Ειρήνη Λαγούδη ζητά δικαίωση από τον άλλο κόσμο»

Για πρώτη φορά μαθαίνουμε ότι η άτυχη γυναίκα  είχε αγοράσει μαζί με τον αδερφό της ακόμα και κτήματα για να επεκτείνει τις δουλειές της. Ο αδερφός της και τα τρία της παιδιά επιμένουν ότι η Ειρήνη είναι θύμα εγκληματικής ενέργειας.

Η οικογένεια  ζητά μέσω της επιστολής της να δοθεί ένα τέλος στο μαρτύριο που βιώνουν και να εξιχνιαστεί, όπως αναφέρουν το έγκλημα.

 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top