Αποκλειστικό Star: Δύο φορές είχαν απειλήσει τη ζωή της Δώρας Ζέμπερη λίγο πριν δολοφονηθεί άγρια στο Β’ Νεκροταφείο

Είχαν αφαιρέσει στοιχεία από τον υπολογιστή της στην εφορία που εργαζόταν

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία κατέθεσαν το πρωί στον ανακριτή η μητέρα και ο αδελφός της Δώρας. Λίγο πριν δολοφονηθεί τους είχε αποκαλύψει ότι είχαν σβήσει υποθέσεις της στην εφορία, ενώ δύο φορές μέσα σε ένα μήνα είχαν απειλήσει τη ζωή της.

«Της είχε σβηστεί μία υπόθεση και προσπαθούσε η ίδια να την ανακτήσει, να την ξαναγράψει και μάλιστα είχε ζητήσει και τη βοήθεια του προϊσταμένου της. Ήταν υπόθεση που την έγραφε επί έξι μήνες», εξηγεί η Γιάννα Παναγοπούλου, δικηγόρος της οικογένειας της 32χρονης εφοριακού.

Το Star επισκέφθηκε την Ά ΔΟΥ Πειραιά, όπου εργαζόταν η Δώρα και ρώτησε τους προϊστάμενους της για τα νέα στοιχεία που κατέθεσαν το πρωί στον ανακριτή η μητέρα και ο αδελφός της άτυχης εφοριακού, αλλά και για τους ισχυρισμούς της οικογένειας ότι λίγο πριν την άγρια δολοφονία της στο νεκροταφείο τους είχε εκμυστηρευτεί πως άγνωστοι είχαν μπει στον ηλεκτρονικό της υπολογιστή και είχαν σβήσει αρχεία από υποθέσεις που χειριζόταν.

Οι υπεύθυνοι πάντως, δεν θέλησαν να  κάνουν οποιοδήποτε σχόλιο.

Δύο φορές μέσα σε ένα μήνα προσπάθησαν να την παρασύρουν στο δρόμο

 

Το Star αποκαλύπτει για πρώτη φορά ότι μία ημέρα πριν την άγρια δολοφονία της στο νεκροταφείο, η Δώρα και ενώ περπατούσε με την αδελφή της, μια μηχανή μεγάλου κυβισμού, παραβιάζοντας το κόκκινο επιχείρησε να την παρασύρει.

«Κάποιος παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη και παρ΄ ολίγο να παρασύρει την άτυχη κοπέλα και μάλιστα της είχε προξενήσει μεγάλη εντύπωση και το είπε στην οικογένεια της», λέει η δικηγόρος της οικογένειας.

Δεν ήταν όμως η μοναδική φορά αυτή που η Δώρα είχε περίεργα απρόοπτα στο δρόμο.

Και ένα μήνα πριν τη δολοφονία της, την ώρα που περπατούσε στη λεωφόρο Γαλατσίου, κοντά στο σπίτι της, μηχανή μεγάλου κυβισμού παραβίασε το κόκκινο και παρ΄ ολίγον να την παρασύρει. Η οικογένεια εκτιμά ότι δύο περιστατικά, μέσα σε ένα μήνα, μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθούν.

«Δύο - τρεις φορές μου είχε πει: Μπαμπά, με απειλούν με υποθέσεις που έχω στη δουλειά μου, γιατί δεν τα παίρνω, δεν χρηματίζομαι. Να βγει όλη η αλήθεια. Να δούμε ποιό μεγάλο ψάρι έβαλε και σκότωσαν το κορίτσι, ποιό λαμόγιο, ποιός φοροφυγάς, έμπλεξε το παιδί μου στη βρωμιά και μέσα στη δυσοσμία, καταγγέλει ο Κώστας Ζέμπερης, πατέρας της 32χρονης.

Η οικογένεια της Δώρας είναι αποφασισμένη να μην σταματήσει έως ότου βγει όλη η αλήθεια στο φώς.

 

Δείτε στο video το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Γιάννη Σωτηρόπουλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

 

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top