Νέα κατάθεση φωτιά για τον θάνατο της 44χρονης! Την είδαν πριν πεθάνει με δύο άνδρες

Τι καταθέτει μάρτυρας κλειδί

Μια νέα κατάθεση για το μυστηριώδη θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη έρχεται να θολώσει ακόμα περισσότερο το τοπίο, καθώς μάρτυρας κλειδί έχει καταθέσει στην αστυνομία ότι είδε την άτυχη γυναίκα, σε άλλο σημείο από εκείνο που βρέθηκε νεκρή μαζί με δύο άνδρες.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Τατιάνα Live», άνδρας που εργάζεται στην περιοχή της παραλίας του Λούρου, κατέθεσε στην αστυνομία ότι το μεσημέρι του Σαββάτου, είδε μπροστά του το αυτοκίνητο της 44χρονης λίγο πριν εκείνη εξαφανιστεί.

Όπως είπε στους αστυνομικούς του έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση πώς κατάφερε το μικρό αυτοκίνητο της γυναίκας να φτάσει στη συγκεκριμένη παραλία, καθώς οι δρόμοι, κυρίως χωματόδρομοι, που οδηγούν εκεί λόγω της βροχής είχαν γίνει δύσβατοι και ούτε τα αγροτικά δεν μπορούσαν να περάσουν.

Ο μάρτυρας κατέθεσε ότι το μεσημέρι των Θεοφανίων είδε το αυτοκίνητο της Ειρήνης στην παραλία του Λούρου και την επόμενη μέρα είδε τις ομάδες διάσωσης που την έψαχναν.

Ο ίδιος τους είπε ότι την προηγούμενη ακριβώς μέρα είχε δει την 44χρονη μαζί με δύο άνδρες. Η γυναίκα καθόταν στο πίσω κάθισμα και κάποια στιγμή κατέβηκε και πήγε μόνη της προς την παραλία, περίπου 40 μέτρα μακριά.

«Κοιτούσε επίμονα τον φίλο μου που ήταν κοντά της και του φάνηκε σαν να ήθελε να του πει κάτι, αλλά τελικά δεν του μίλησε», είπε.

Ο μάρτυρας πρόσθεσε ακόμα ότι το αυτοκίνητο συνέχισε για 20 μέτρα μέχρι που σταμάτησε και από αυτό βγήκαν δύο άνδρες, ο οδηγός, μετρίου αναστήματος με μακριά μαλλιά, πιασμένα κοτσίδα, ο οποίος φορούσε τζιν παντελόνι και ο συνοδηγός, με κοντά μαλλιά, άσπρο πουκάμισο και μαύρο γιλέκο.

Οι άνδρες κοιτούσαν τις εργασίες στην παραλία και του φάνηκαν αρκετά περίεργοι, ενώ στη συνέχεια, όπως είπε, ο ένας από τους δύο διέταξε, βρίζοντας την Ειρήνη να μπει στο αυτοκίνητο.

«Έπειτα από περίπου 3 λεπτά, ο άνδρας με τα μακριά μαλλιά φώναξε με πολύ έντονο τρόπο στην κοπέλα να γυρίσει στο αυτοκίνητο. Της είπε: “Μπες μέσα μωρή κ…” Η κοπέλα γύρισε στο αυτοκίνητο της τράβηξαν το κάθισμα και μπήκε πίσω γιατί το αυτοκίνητο είχε δύο πόρτες. Μπήκαν κι εκείνοι μέσα και έφυγαν», είπε ο μάρτυρας.

Κατέληξε τέλος λέγοντας ότι ενδεχομένως να μπορούσε να αναγνωρίσει τους δύο μυστηριώδεις άνδρες, αλλά η αστυνομία δεν του έδειξε φωτογραφίες υπόπτων. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top