Νέα στοιχεία για το φονικό στους Αγ. Αναργύρους - Αστυνομικός σκότωσε σύζυγο, πεθερά, κόρη και αυτοκτόνησε

Στη συνέχεια ο 42χρονος αυτοκτόνησε με το υπηρεσιακό του όπλο (φώτο από το σημείο)

Nέα στοιχεία για το φονικό στους Αγ. Αναργύρους

Σοκάρουν οι νέες πληροφορίες για την οικογενειακή τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους, όπου εν ενεργεία αστυνομικός, σκότωσε την πεθερά, τη σύζυγο και την 4χρονη κόρη του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο αστυνομικός που υπηρετούσε στην φρουρά του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, σκότωσε πρώτα τη σύζυγο και την πεθερά του που βρίσκονταν στο κάτω διαμέρισμα του σπιτιού (η μητέρα της συζύγου του έμενε στο ίδιο κτίσμα με την οικογένεια) και στη συνέχεια ανέβηκε στο σπίτι τους και πυροβόλησε θανάσιμα της 4χρονη κόρη του. Έπειτα αυτοκτόνησε στο ίδιο δωμάτιο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αστυνομικός σκότωσε σύζυγο, πεθερά, παιδί και αυτοκτόνησε

Οι δυο γυναίκες ήταν γιατροί στο επάγγελμα. Όσον αφορά στην ψυχική κατάστασή του δράστη, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, είχε περάσει τεστ καταλληλότητας το 2011.

Στο σημείο της τραγωδίας βρίσκονται αστυνομικοί του τμήματος Aνθρωποκτονιών της ασφάλειας Αττικής μαζί με ιατροδικαστή. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες,την ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία ανακάλυψαν συγγενείς των θυμάτων που τους αναζητούσαν και επειδή δεν μπορούσαν να τους βρουν στο τηλέφωνο επισκέφτηκαν το σπίτι. 

Όταν κατάλαβαν ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει ειδοποίησαν τους αστυνομικούς οι οποίοι έσπασαν την πόρτα και αντίκρισαν το αποτρόπαιο θέαμα.    Κατά πληροφορίες που ακόμη δεν έχουν επισήμως επιβεβαιωθεί, η οικογένεια είχε προβλήματα το τελευταίο διάστημα λόγω κληρονομικών διαφορών.   Σύμφωνα με τις περιγραφές, το παιδάκι ήταν νεκρό ξαπλωμένο στο κρεββάτι και ο αστυνομικός δίπλα του, στο πάτωμα. Η αστυνομία θεωρεί πιθανό οι δολοφονίες και η αυτοκτονία του αστυνομικού να έγιναν το πρωί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top